Barcelona, mes que futbol. Remontada de poveste

Nu stiu cum se face dar cand joaca Barcelona cu Paris Saint Germain, nu reusesc sa vad meciul in direct. Si de fiecare bate Barca, parca sa-mi faca in ciuda 🙂

Camp Nou Barcelona

In Barcelona la meciul cu Paris St. Germain din 2013

In 2013 s-a nimerit sa fiu in Barcelona cand a fost meciul cu Paris Saint Germain. Bineinteles ca rezervarile pentru vacanta de primavara le facusem dinainte sa stiu ca va fi meci de Champions League la Barcelona. Bilete se mai gaseau doar la preturi astronomice asa ca am decis sa vad meciul la TV. Si l-am vazut auzit 🙂

Am povestit cum am auzit meciul am auzit meciul la TV in direct si l-am vazut in reluare 🙂

De altfel, unul dintre regretele vizitei la Barcelona dar si obiectiv obligatoriu pentru viitoarea iesire ramane Camp Nou.

Barcelona – Paris St. Germain in 2017

Acum, dupa ce am vazut meciul tur de la Paris, in care Barca a incasat 4 goluri, nu mai credeam in remontada. Daca mai pui si faptul ca in reteaua Digi nu s-a vazut meciul si ca a fost si 8 Martie, am stat linistit.

Azi insa, cand am ajuns la birou, am auzit ca s-a intamplat imposibilul. Barcelona s-a calificat dupa returul castigat cu 6 – 1 acasa. Cum suna 6 – 1 dupa 0 – 4 de la Paris? Incredibil, extraordinar, de neimaginat si de povestit nepotilor.

Lacrimi in tribune la Barcelona

Am vazut spectatori care plangeau pe Camp Nou. S-a ridicat pielea pe mine doar vazand rezumatul la rece, fara sa traiesc emotiile in direct.

Ce mai poti spune dupa o astfel de remontada?

Golurile au fost unul mai frumos decat altul, dar din cele 7 goluri mi-au placut in mod special 3. Doua ale parizienilor si unul al Barcelonei. Pai da, pe langa golul superb al lui Cavani a mai fost si-un autogol la Paris Saint Germain. Insa autogolul a venit in urma unui calcai marca Iniesta, care a destabilizat aparatorul trezit cu mingea in picior si nestiind ce sa faca.

Cel mai frumos gol al Barcelonei mi s-a parut trasorul lui Neymar din lovitura libera, direct in vinclu. Mai frate, nici la jocurile pe console nu cred ca exista atata precizie.

Sa mai aminitim ca FC Barcelona a avut si noroc. Cu carul, pentru ca altfel nu s-ar fi produs minunea. Doar 3 „noroace” am notat.

Primul moment norocos a fost bara lui Cavani. Al doilea a fost acel penalty acordat usor la interventia asupra lui Suarez. Iar cel mai mare noroc a fost golul din ultimele momente ale jocului.

Barcelona 6 - Paris Saint Germain 1

Asta a fost, norocul celor care au trait bucuria remontadei la Barcelona pe Camp Nou.

Dupa un astfel de meci poti spune din nou ca in fotbal totul este posibil pentru ca… mingea e rotunda 🙂

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.