Targul de Turism al Olteniei – 10-12 Martie 2017

Numai maine nu-i poimaine si mai e doar o luna pana la Targul de Turism al Olteniei. Ati ratat cumva prima prima editie din 2016? Pai atunci ar fi cazul sa vedeti cum este in 2017, tot la Centrul Multifunctional Craiova.Targul de Turism al Olteniei 2017

Targul de Turism al Olteniei la Centrul Multifunctional Craiova

Va spun inca de-acum care este programul din 10-12 Martie:

  • Vineri : 10.00 – 19.00
  • Sambata : 10.00 – 19.00
  • Duminica : 10.00 – 16.00

Puteti vizita peste 60 de standuri dedicate turismului cultural, rural, de business, turismului de tratament sau medical, destinatiilor exotice, croazierelor si turismului de aventura.

Vom avea parte de tombole, premii, vouchere si oferte early booking. Dar si de evenimente organizate in sala Nicolae Titulescu.

HORECA Expo Oltenia la Centrul MultifunctionalCraiova

In simbioza cu Targul de Turism, la Centrul Multifunctional se va desfasura si HORECA Expo Oltenia. Este vorba de o expozitie de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante.

HORECA Expo Oltenia

Si aici vom avea parte de conferinte din domeniul HORECA, competitii de barista profesional, cooking show-uri cu chefi celebri, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Mai este o luna pana la Targul de Turism al Olteniei, pana atunci puteti urmari noutatile pe pagina de facebook a targului.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.