Craiova Multicultural Day pe 27 Aprilie la Teatrul National

Daca n-ati participat pana acum la Craiova Multicultural Day, aveti ocazia sa vedeti despre ce este vorba Joi, 27 Aprilie. Evenimentul are loc la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, incepand cu ora 11:00.

Craiova Multicultural Day

Ce este Craiova Multicultural Day

Craiova Multicultural Day este un eveniment aflat deja la editia #4. Intr-un singur loc, de data aceasta la Teatrul National Marin Sorescu, ai ocazia sa intalnesti mai multe culturi din Europa si din intreaga lume. Tineri aflati la studii in Romania, participanti la programele Erasmus sau reprezentanti ai lectoratelor straine din Universitatea craioveana.

Craiova Multicultural Day este o sarbatoare a diversitatii culturale. Ca sa va faceti o idee, am prins in cuvinte si imagini editia din 2016.

Fiecare tara are un stand unde poti discuta cu persoane native din acea tara despre traditii, cultura, turism, gastronomie si posibilitati de networking.

La standuri mai poti gasi brosuri, reviste, ghiduri turistice si materiale in limba tarilor respective. Pe langa networking, au fost multe momente cu dansuri populare sau muzica specifica anumitor tari. La final totata lumea s-a prins intr-o hora a bucuriei multiculturale.

hora bucuriei

Bineinteles ca n-a lipsit nicio o poza de grup 🙂 Sper ca la editia din 2017 sa fie si mai multe interactiune si participare decat in 2016.

poza de grup 2016

Anul trecut am si gustat cateva bunatati traditionale romanesti, poloneze, moldovenesti, frantuzesti s.a.m.d. Abia astept sa le testez si acum 🙂

Ce mai poti face la Craiova Multicultural Day

Cel putin in cazul Poloniei, Frantei si Bulgariei, te poti informa despre cursuri in limba tarilor respective. Asa am ajuns eu sa particip la cursurile gratuite de poloneza de la Centrul Cultural Polonez din Craiova.

Mai poti afla despre scoli de vara sau despre evenimente interesate si traditii promovate de tarile respective in Craiova.

Ati vazut pe blog imagini cu Centrul Polonez si Joia Grasa (de dinainte de Pasti) sau cu traditiile poloneze de Paste? Ei bine de la o participare la Craiova Multicultural Day au pornit toate.

Nu in ultimul rand, iti poti extinde reteaua de prieteni din Craiova 🙂

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.