DNA Journey? La ce v-ati gandit prima data :)

Am vazut si anul trecut clipul cu ADN-ul imprevizibil. M-a impresionat la fel de mult si acum, citind articolul lui Vlad Petreanu. Atat de mult incat m-am inscris la DNA Journey.

Ce este DNA Journey

DNA Journey este un concurs Momondo prin care poti castiga 1500 Euro pentru a vizita locurile de unde ai radacini.

Cum care radacini? Radacinile pe care le demonstreaza testul ADN. DNA Journey este excursia pentru „recuperarea” ADN-ului din locurile unde au radacini stramosii tai.

DNA Journey

Sursa foto

Pana pe 3 Mai ai la dispozitie 250 de caractere cu care sa convingi juriul ca esti printre cele 30 de persoane din Romania care primesc kitul de testare ADN. Apoi trimiti testul ADN si primesti rezultatul.

A doua parte a concursului se desfasoara in perioada 3 Mai – 3 August 2017. Cele 30 de persoane care au trimis proba ADN vor primi rezultatele si vor realiza scurte videoclipuri cu momentul in care afla rezultatele.

Gasiti tot la Momondo regulamentul complet.

Ce asteptari am de la ADN-ul de calator

Hmmm, ma astept la radacini balcanice. Si bunicii din partea tatalui si cei din partea mamei provin din Valea Dunarii. Adica localitati de frontiera in care doar Dunarea desparte Romania de Bulgaria. Pe de alta parte imi plac foarte mult sarbii. Atat de mult incat inainte de ’90 am invatat alfabetul chirilic urmarind televiziunile sarbesti.

Parasind Balcanii, atunci cand am fost prima data in strainatate mai multi mi-au zis ca am fata de italian 🙂 Cam acestea sunt asteptarile mele balcanico-latine de la testul ADN.

Care va fi rezultatul real? Stiu oarecum de la grupele de sange ce asteptari europene pot avea, abia astept rezultatul ADN. Cine stie ce rezultate extra-europene ma surprind 🙂

Asteptand Descoperirea Noului link al vechiului eu, sper sa fiu unul dintre cei 30 de castigatori ai primei etape. A doua parte a concursului este deja bonus iar reactia mea surprinsa video va fi… priceless 🙂

Bine, nu m-as supara sa castig o calatorie DNA Journey de 1500 € prin tarile din care provine ADN-ul meu 🙂

Spor castigator!

4 Comments

  1. Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.