Handbal U Cluj SCM Craiova la TVR

Dupa egalul din tur la care arbitrajul a fost catastrofal, azi la Cluj a fost un arbitraj mai normal. Bine, nu stiu cat de normal este ca echipa gazda sa nu primeasca nicio eliminare dar in rest n-au fost derapaje ca-n tur. U Cluj SCM Craiova s-a terminat cu victoria fetelor noastre, la diferenta de 4 goluri.

U Cluj SCM Craiova 24 - 28

U Cluj SCM Craiova 24 – 28

Meciul a fost echilibrat in mareparte a timpului, Craiova a condus dar gazdele au egalat la pauza. Dupa pauza a fost acelasi scenariu, Craiova a condus, Clujul a egalat si chiar a condus cu 1 gol.

Apoi Craiova s-a desprins la 3, 4 sau chiar 5 goluri si n-a mai fost timp pentru egal. S-a terminat U Cluj SCM Craiova 24 – 28, dupa un meci controlat in cea mai mare parte de SCM Craiova. Felicitari fetelor!

M-au bucurat ca au revenit in teren si fetele accidentate. Alice Ardean Elisei a revenit cu multe goluri iar Mirela Pasca s-a remarcat cu o parada la 7 m.

Spor in continuare!

Transmisie de soimii patriei la TVR

Am comutat pe TVR inainte de inceperea meciului. Nu mai zic ca emisiunea Ora Regelui a fost intrerupta fara preaviz pentru breaking news. Spun doar ca rulau imagini de arhiva si prezentatoare le povestea ca fiind in direct. In cele din urma s-a prins si ea ca sunt imagini mai vechi.

Inteleg ca atunci cand este un breaking news acesta sa ruleze pe burtiera sau chiar sa intrerupi o emisiune. Dar sa intrerupi emisiunea ca sa dai imagini vechi, nu prea inteleg.

Ma gandesc ca dupa aproape 2 ore de la eveniment nu mai era breaking news. Dar pe TVR rula aceeasi banda curgatoare. Sus, nu jos pe burtiera!!! Nu m-ar fi deranjat daca n-ar fi acoperit scorul de la meciul de handbal. Sa mai spun ca n-a fost afisat deloc minutul meciului si nici minutele de eliminare. Spun doar ca scorul pe ecran era actualizat dupa 2 atacuri. Au fost impartiali, actualizau la fel de greu si la Cluj si la Craiova.

Culmea, in ultimele minute nu se vedea nici scorul asa neactualizat cum era. Iar comentatorul „inspirat” nu s-a gandit sa spuna nici cat e scorul nici minutul.

Eram mai demult nemultumit de prestatia Digi Sport dupa victoria Romaniei cu Norvegia. Dar m-a nemultumit atunci lipsa de reactie de dupa, nu transmisia.

Azi transmisia de la U Cluj SCM Craiova a fost de „soimii patriei”. Dar soimi plictisiti rau de tot.

S-au prostit emisiunile la TVR

Nu este prima data cand observ sictireala din unele emisiuni de pe postul national. Si daca inainte ma mai uitam, acum schimb repede canalul cand vad tot felul de personaje dubioase invitate pe TVR. Reveniti-va fratilor, ca tot din banii nostri sunteti platiti, chiar daca vin direct de la buget.

Spor revenitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.