Craiova2Online te conecteaza la blogosfera si-n 2017

Atunci cand am organizat prima editie a conferintei Craiova2Online, ne-am gandit sa fie o intalnire adresata tinerilor. Mai ales a celor care vor sa descopere bloggerii si blogurile.

Craiova2Online 2017

Primele trei editii au fost dedicate liceenilor, in 2017 ne adresam in special studentilor.

Prima editie Craiova2Online in 2014

Prima editie a conferintei Craiova2Online s-a „intamplat” in Saptamana Altfel la Casa Studentilor. A fost o conferinta dominata de olteni de pretutindeni.

Craiova2Online 2014

Profa Minerva si eleva Piscotel au venit de la Targu Jiu iar David si Raluca au reprezentat blogosfera craioveana. Sub acoperire a fost Adelina Chalmers, pentru ca a fost in rol de Unexpected Blogger. Dar si pentru ca a intervenit direct din Cambridge, prin intermediul Google Hangouts. Singurul intrus printre blogolteni a fost un chinez-morosan, pe nume de civilie Cristian China Birta.

Cu ce am ramas dupa prima editie

In afara de informatiile aflate si de sfaturile primite de la Chinezu, am catigat noi membri pentru blogosfera craioveana. Am cunoscut-o pe Ianolia, care dupa ce a venit si la un Craiova Blog Meet, nu s-a mai dezlipit de blogolteni. Andrei a fost alaturi de mine si de David printre organizatori, dar nu avea blog. Insa dupa conferinta si dupa mai multe participari la Craiova Blog Meet in calitate de prieten al bloggerilor, si-a deschis primul blog 🙂

Minerva a ramas cu numele de Profa chiar daca intre timp nu mai este in invatamant. Insa blogul si activitatea online au ajutat-o sa devina Marketing Specialist la Swiss Solutions.

Craiova2Online 2015 cu 4 invitati din Bucuresti

Editia din 2015 s-a desfasurat in sala de conferinte a Filarmonicii Oltenia Craiova. N-a fost chiar fara legatura cu muzica deoarece Unexpected Blogger a fost Florin Grozea, cunoscutul membru al trupei Hi-Q. Mai putini insa se asteptau ca Florin sa fie blogger.

Craiova2Online 2015

Alaturi de Chinezu, bloggerul cu cea mai buna colaborare cu agentiile, au mai venit Cristian Florea de la Kooperativa 2.0 si o olteanca-bucuresteanca, Raluca Cincu zisa si Oita Cretzulina 🙂

Blogosfera craioveana a fost reprezentata de eleva-bloggerita Marina Dache si de subsemnatul 🙂

Castigurile aceste conferinte au fost de 2 feluri. In primul rand informatii pretioase de la bloggeri profesionisti, apoi, cum se vede in imagini, o participare mai mare a bloggerilor sau a viitorilor bloggeri. Sa mai spunem ca a venit si Piscotel?

Craiova2Online 2016, cu adevarat o conferinta dedicata liceenilor

La editia din 2016, desfasurata la Casa de Cultura Traian Demetrescu, bloggerita Victoria Deliu a venit cu colegii de clasa dar si cu doamna diriginta.

Craiova2Online 2016

Roxana Stiubei si Dana Ilie au reprezentat blogosfera craioveana iar oaspeti din Bucuresti au fost Chinezu, Cristi Florea si… Unexpected Blogger. Care de data aceasta a fost Marius Matache – cercetator, blogger si folkist.

Nu a fost prima data cand dupa conferinta, Chinezu a vorbit despre blogging la Digi24 Craiova.

Chinezu la Digi24 Craiova

Craiova2Online 2017, conferinta dedicata studentilor

Dupa 3 editii alocate in special liceenilor, editia din 2017 va fi dedicata studentilor. La fel ca la prima editie, vor fi si studenti bloggeri dar si o profesoara bloggerita. Motivul pentru care ne orientam exclusiv spre bloggeri este simplu. Incepand din acest an Saptamana Altfel nu se mai organizeaza la aceeasi data pentru toate liceele. Asa ca ar fi fost dificil sa beneficiem de prezenta liceenilor. Un alt motiva a fost ca intre timp am avut o experienta frumoasa la INCESA si mi-a placut foarte mult cum s-au implicat studentii.

INCESA si prima experienta la BuzzCamp

Ca atare, Craiova2Online 2017 se va desfasura Vineri, 26 Mai 2017 la INCESA, intre orele 12:00 – 15:00.

De ce-ar fi bine sa fiti prezenti? Va las sa descoperiti motivele si speakerii in evenimentul creat pe Facebook. Dar si sa va inscrieti. Atentie, pentru inscriere este nevoie sa completati formularul online.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.