Mini Blog Meet de pregatire si Craiova Blog Meet #63

Ehehehe, de cand nu Mai facusem un Craiova Blog Meet? Din Aprilie ­čÖé ┬áAsa ca Duminica, 28 Mai de┬ála ora 19:00 ne reunim la Scoala de Biliard pentru o noua editie a intalnirilor blogosferice. Dar pana atunci mai avem cateva activitati blogosferice si un Mini┬áBlog Meet de pregatire.

Craiova2Online, Mini Blog Meet si Craiova Blog Meet

Mini Blog Meet de pregatire Vineri

Cand am zis pregatire m-am gandit in la toate sensurile. Vineri ne pregatim sa devenim bloggeri mai buni. Vom primi cele mai bune informatii si vom invata din experientele diverse ale bloggerilor la Craiova2Online.

Vor vorbi despre blogging si pasiuni studenti de la medicina, jurnalism sau management dar si profesori care au blog.

Dar avem si invitati din Bucuresti. Pentru ca intalnirea se „intampla” la INCESA, Marius Matache va face legatura intre blogging si cercetare, pe langa alte┬ápasiuni din dotare. La final vom afla de la Chinezu cum se poate construi o afacere in jurul blogului.

Craiova2Online

Partea frumoasa la Craiova2Online este ca punem intrebari si aflam raspunsurile pe loc de la invitati. Iar daca timpul limitat al conferintei nu ne permite sa┬ápunem toate intrebarile, dupa Craiova2Online ne retragem la un mini blog meet. Adica vom continua la o bere discutiile incepute la conferinta. Sau alte discutii┬á­čÖé

Ca sa stabilim si cadrul, Craiova2Online are loc la INCESA (langa Facultatea de Electrotehnica) intre orele 12:00 – 15:00.

Intrarea este libera dar pentru locurile sunt limitate este necesara inregistrarea online.

Dupa Craiova2Online continuam discutiile in cadru blogosferic la Fajitas. Daca-i vreme buna stam pe terasa, iar daca ploua ne bagam in interior, la masa cu mustaciosi (seulement pour les connaisseurs).

La mini blog meet n-avem limita de locuri, doar limita de timp, pentru ca invitatii din Bucuresti se intorc in aceeasi seara acasa.

Ei bine, sper sa ajungeti si la conferinta si mini blog meet-ul de Vineri si la Craiova Blog Meet de Duminica.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.