Jucam acasa cu Braila in Cupa Romaniei la handbal. Azi

Dupa victoria cu Zalaul din Cupa Romaniei la handbal, spuneam ca-mi doresc sa jucam acasa in sferturi.

N-a fost CSM Bucuresti, cum n-as fi dorit, dar este Dunarea Braila, singura echipa care a invins campioana Europei. E adevarat ca SCM Craiova e la randul ei singura echipa care n-a pierdut in campionat cu Braila. Egal la Braila si victorie la Craiova.

jucam acasa SCM Craiova - Dunarea Braila

Acestea fiind datele, se anunta un meci frumos si spectaculos intre SCM Craiova si HC Dunarea Braila. Iar data meciului e chiar azi, Joi, 11 Mai de la ora 17:00.

Jucam acasa ultimul meci din acest sezon

SCM Craiova joaca azi in sferturile Cupei Romaniei cu HC Dunarea Braila. Spuneam ca est ultimul meci in care jucam acasa, deoarece Final 4 Cupa Romaniei se va desfasura la Ploiesti.

Sper ca Sala Polivalenta din Craiova sa fie neincapatoare si sa ne bucuram la final.

poarta ne poarta spre victorie

Mai sper ca poarta Craiovei sa ne poarte spre victorie.

De ce sa vii azi la Sala Polivalenta Craiova

In primul rand pentru ca fetele noastre au nevoie de noi pentru a merge mai departe in Cupa Romaniei. Reusitele lor sunt si bucuriile noastre, asa ca hai sa le incurajam. Daca inca n-ai „semnat” prezenta, ai la dispozitie evenimentul Facebook. Daca esti deja pe „going”, anunta-ti si prietenii. Meciul e mai frumos alaturi de prieteni 🙂

In al doilea rand Cristina Zamfir va primi distinctia pentru goglghetera campionatului. Este o distinctie prea mica pentru daruirea de care da dovada Cristina, dar este un pas inainte.

Cristina Zamfir

Felicitari Cristina! Spor in continuare!

Nu in ultimul rand, va fi ultima ocazie s-o vedem pe Laurisa Landre acasa, in tricoul SCM Craiova. Multumim si spor la Metz! Hai sa o aplaudam pe Laurisa ca sa tina minte cum e la Craiova cand jucam acasa 🙂

Laurisa Landre

O alta ultima aparitie la Craiova, de data asta in tricoul Brailei va fi olteanca Madalina Zamfirescu. Super Mada a jucat si la Craiova, joaca in nationala Romaniei si va juca din sezonul viitor in campionatul Ungariei.

Indiferet de scor, voi face azi o fotografie de consolare cu Madalina Zamfirescu si cu Gabica Szucs.

Sper sa fie un meci frumos, fara accidentari sau greseli de arbitraj iar cea mai buna echipa sa castige. Hai Craiova!

De ce sa ramai la Sala Polivalenta Craiova

Pai cum de ce? Dupa meciul de handbal urmeaza un meci amical de volei Romania si Austria.

Kit-ul de suporter este deja pregatit. Pentru meciul de handbal sunt albastru iar pentru volei am tricoul galben al nationalei si vuvuzeaua de aceeasi culoare 🙂

Hai Romania!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.