SCM Craiova merge mai departe in Cupa Romaniei la handbal

Tragerea la sorti  din Cupa Romaniei n-a fost prielnica echipei din Banie. Am fi putut sa nu jucam primul tur, sa jucam cu o echipa mai slaba sau macar sa jucam acasa. Dar sortii au vrut sa jucam la Zalau 🙂

Dupa un campionat in care Zalaul a terminat pe 3, cu doar 1 punct inaintea SCM Craiova, a urmat meciul din Cupa. Din fericire, fetele noastre au dominat partida si au castigat cu 24 – 19.

Zalau 19 - Craiova 24 in Cupa Romaniei

Adunarea s-a dat imediat dupa ultima victorie din campionat, handbalistele Craiovei mergand in cantonament spre Zalau direct din Valcea.

A fost un meci greu si foarte dur. Daniela Babeanu a fost faultata dur si n-a mai putut continua jocul inca din prima repriza. La randul ei, Cristina Zamfir a fost „controlata” tot timpul partidei , astfel incat pe final a facut doar faza ofensiva.

SCM Craiova in atac

A fost o victorie muncita, prima in Cupa Romaniei 2017, pentru care trebuie felicitata intreaga echipa. Dar au fost cateva prestatii care merita subliniate, in ordinea numerelor de pe tricou.

Yuliya Dumanska a facut minuni in poarta dar a si marcat un gol din poarta-n-poarta. La randul ei, Mirela Pasca intrat doar la loviturile de 7 m si a scos o astfel de minge.

Cristina Zamfir a fost admirabila. Desi a fost trantita pe rand de toate jucatoarele, luata om la om si bruscata permanent, a inscris 10 goluri. Pe final de partida, jucand mai mult intr-un picior a jucat doar in aparare, dar tot a mai marcat.

Blondie, (Andreea Ianasi-Radoi) a fost la fel de trantita dar si-a lasat amprenta cu 5 goluri marcate. Alaturi de Ana Maria Apipie au suplinit-o pe Daniela Babeanu in atac, iar in aparare Dana a fost inlocuita de Yaroslava Burlachenco.

A propos de aparare, aici a stralucit Jelena Trifunovic. Foarte combativa, mereu aproape de adversare, Jelena a fost stalpul apararii.

SCM Craiova in aparare

Extremele si-au facut treaba, Zeljika Nikolic fiind aceeasi vitezista pe care o stim dar excelenta si-n aparare. S-a vazut din plin revenirea Valentinei Elisei, care a marcat 3 goluri.

Laurisa Landre a facut ambele faze, a marcat, a obtinut lovituri de la 7 metri si a fost de netrecut in multe faze de aparare.

Felicitari fetelor si bafta la tragerea la sorti care va avea loc Vineri, 5 Mai.

Daca la prima tragere la sorti in Cupa Romaniei am avut triplu ghinion, acum mi-as dori doar 2 chestii:

  1. sa jucam acasa,
  2. sa nu jucam cu CSM Bucuresti 🙂

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.