Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Va fac pofta in premiera cu un spanac sote. Dar si cu alte bunataturi 🙂
Pentru de dimineata am avut icre de hering cu rosii cherry multicolore.
Icrele le-am intins cu delicatete si cu spatula de lemn pe paine de casa cu seminte. Care paine de casa am pus-o mai inainte in toaster. De unde si culoarea ademenitoare. Am mai adaugat niste masline din Thassos si cam asta a fost masa de dimineata.
Spanac sote in premiera
Azi am avut o dimineata foarte lunga, care s-a prelungit spre ora 14:00. Abia atunci am reusit sa scap de la RAR, cu inmatricularea unei masini. Cu greu m-am prelins pana la Gastro Auchan ca sa-mi astampar foamea. Si cum stateam eu asa la coada, pune doamna in galantar o chestie verde. Pfff, pana sa ma dezmeticesc eu, deja plecase. Cand mi-a venit randul am intrebat-o pe doamna de la casa ce este verdeata aia. Mi-a confirmat ca e spanac, desi as fi jurat ca e broccoli sau ceva de genul.
Spanac, spanac, dar in ce fel? Mi-am dat eu cu parerea: supa crema sau piure? Raspunsul a fost spanac sote 🙂
L-am asortat cu mamaliguta calda iar in loc de crutoane am pus cascaval pane. Ca sa rimeze cu spanac sote 🙂
Doar niste usturoi verde i-as mai fi adaugat 🙂 Dar cum a fost prima degustare, las imbunatatirea pentru data viitoare.
Foarte buna combinatia, mi-a placut la nebunie. Ma mir ca am mai apucat sa fac poza, asa de frumos mirosea.
Seara este rezervata pentru o pizza cu branza, ca sa mearga langa si o bere.
Pizza am luat-o deja de la Auchan si am si gustat-o. Voi mai adauga insa o salata de primavara cu ce gasesc prin frigider: salata verde, spanac, ceapa verde, ceapa rosie, marar, patrunjel, rosii si castraveti.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei