Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Acum chiar ca vine vara, asa ca am incropit un meniu usor si multicolor, inclusiv un sufleu de zucchini 🙂
Sufleu de zucchini
Pentru de dimineata am avut soufle de zucchini, cu rosii si ridichi rosii.
V-am spus deja cum am facut primul sufleu pe sufletu’ meu 🙂 Acum doar am schimbat un pic ingredientele. Am pastrat baza de ciuperci, dar in loc de ceapa am pus zucchini. Astia sunt niste dovlecei mai verzi 🙂
Iar branza a fost de capra, de data asta.
Fata de primul sufleu, cel cu zucchini a avut un pic mai multa zeama 🙁 Cred ca de la dovlecei. Data viitoare am sa-i tai rondele, ii sarez si-i las sa traga apa pe un servetel. Acum asa am debutat cu sufleu de zucchini 🙂
La pranz am bagat o pizza vegetariana si multicolora 🙂
Si daca la Quattro Formaggi imi place sa pun sos, pe asta vegetariana am ornat-o cu salata de vinete. Ca sa aiba si gust de ceapa 🙂
Seara fac o salata verde cu masline, rosii, castraveti si ceapa verde. Mai e pana atunci dar sper sa apuc sa-i fac o poza.
Pofta buna fara carne!
Anca
Foarte buna ideea cu Sufleul!!
Daniel Botea
Deja il „reinterpretez” cu diferite ingrediente 🙂 Spor!