Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Acum chiar ca vine vara, asa ca am incropit un meniu usor si multicolor, inclusiv un sufleu de zucchini 🙂
Sufleu de zucchini
Pentru de dimineata am avut soufle de zucchini, cu rosii si ridichi rosii.
V-am spus deja cum am facut primul sufleu pe sufletu’ meu 🙂 Acum doar am schimbat un pic ingredientele. Am pastrat baza de ciuperci, dar in loc de ceapa am pus zucchini. Astia sunt niste dovlecei mai verzi 🙂
Iar branza a fost de capra, de data asta.
Fata de primul sufleu, cel cu zucchini a avut un pic mai multa zeama 🙁 Cred ca de la dovlecei. Data viitoare am sa-i tai rondele, ii sarez si-i las sa traga apa pe un servetel. Acum asa am debutat cu sufleu de zucchini 🙂
La pranz am bagat o pizza vegetariana si multicolora 🙂
Si daca la Quattro Formaggi imi place sa pun sos, pe asta vegetariana am ornat-o cu salata de vinete. Ca sa aiba si gust de ceapa 🙂
Seara fac o salata verde cu masline, rosii, castraveti si ceapa verde. Mai e pana atunci dar sper sa apuc sa-i fac o poza.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Anca
Foarte buna ideea cu Sufleul!!
Daniel Botea
Deja il „reinterpretez” cu diferite ingrediente 🙂 Spor!