EUinMyRegion – Blog Contest. Hop si eu :)

Cand v-am spus povestea covorului oltenesc in cadrul EUinMyRegion, nu stiam ca articolul meu va ajunge in finala.

A ajuns, asa ca povestea continua in varianta internationala.

Atelierul Covorul Oltenesc

EUinMyRegion – Blog Contest cu participare numeroasa

De obicei selectia cuprindea 60 de articole dar nu neaparat postari pe blog. Prin articol se poate intelege si o postare mai elaborata pe un canal gen Facebook Notes, LinkedIn sau chiar o imagine pe Instagram cu descrierea aferenta.

Nu m-am gandit prea mult la aceste detalii cand am scris articolul ci am participat mai degraba pentru a ma mandri cu traditiile noastre oltenesti. Si ce credeti ca s-a intamplat?

Anul acesta a fost o emulatie mai mare printre participanti si implicit au rezultat mai multe articole de calitate. Astfel incat s-a depasit numarul de 60 de articole, fiind acceptate in finala toate articolele care au indeplinit conditiile de participare.

Si ce sa vezi, covorul oltenesc se numara printre cele 95 de articole finaliste, din toate tarile Uniunii Europene. Dar nu oricum, ci tradus in limba engleza de initiatorii concursului EUinMyRegion – Blog Contest.

EuinMyRegion

Sursa foto

Aici aveti Oltenian Rugs, a tradition revived with European funds, by Daniel Botea.

motive florale

Nu doar ca-l puteti citi in varianta internationala ci chiar va rog sa-l evaluati cu o nota de la 1 la 5. La finalul articolului in limba engleza aveti posibilitatea de evaluare:

Rate this blog post

Vorba englezului: Give me five! Si sa dati si-un share, pentru ca fiecare mediatizare conteaza pe parcursul lunii Iulie. Multumesc!

Give me five!

Sursa foto

Ce inseamna #EUinMyRegion pentru castigatori

Cei 4 castigatori vor fi invitati la Bruxelles la Saptamâna europeana a regiunilor si oraselor (European Week of Regions and Cities, EWRC 9-12 Octombrie 2017). Dar nu oricum ci acreditati in calitate de jurnalisti, cu toate costurile de transport si cazare acoperite.

EWRC 2017

In afara de participare la sesiunile EWRC si de socializare, mai este un aspect care ma intereseaza. Castigatorii EUinMyRegion – Blog Contest beneficiaza de cursuri de formare in domeniul jurnalismului mobil si narativ. Suna cam bine!

Ce ziceti? Ma vedeti in costum de calusar, facand live blogging de la Bruxelles?

in costum de calusar

Multumesc! Spor sharuitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.