Covorul Oltenesc in top 5 voturi la #EUinMyRegion

V-am povestit cum am ajuns in finala #EUinMyRegion cu Covorul oltenesc. Hai sa va spun acum cum am ajuns in top 5 voturi si ce s-a mai intamplat 😉

motive florale in top 5 voturi cu Covorul Oltenesc

Covorul Oltenesc in top 5 voturi

Ei bine, Oltenian Rugs, varianta in limba engleza, a ajuns in top 5 articole dupa numarul de voturi, avand un punctaj de 3.9 din 5. Doar 2 articole au punctaje mai mari (4.2 si 4.1), alte 2 articole avand acelasi punctaj, 3.9.

In top 5 voturi sunt articole despre Erasmus+ si cultura, gradinite si scoli, vulturi si habitatul lor natural sau despre testoasele de mare. Frumoase si acestea dar tot mai pe sufletul meu este Covorul Oltenesc 🙂

Avand in vedere ca media articolelor participante a fost de 3.38, Covorul Oltenesc a castigat deja la mediatizare. Lucru pentru care va foarte multumesc. Sa vedem daca vom castiga si la jurizarea finala.

Iata mesajul organizatorilor:

The voting period is now over: thanks for the over 16130 votes casted. The jury will announce the winners of the competition by mid-August.

Pana atunci am sa citesc celelalte 95 de articole participante la Blog Contest, ca sa vad daca mai sunt si alte relatari despre traditii.

Si sper sa mai ajung inca o data la atelierul de la Macesu de Jos. Nu de alta, dar trebuie sa fac neaparat o fotografie de grup, cu covoare oltenesti in fundal. Si o serie noua de fotografii in caz ca vom fi printre castigatori. Iar daca nu, stiu macar ca am mediatizat un proiect de suflet cu care m-am identificat total.

Nu mai zic de faptul ca se intampla in locul copilariei mele. Ci doar spun ca traditiile merita pastrate si apreciate. Si iar va multumesc pentru sustinere!

Indiferent ca au fost voturi, like-uri, share-uri sau comentarii de sustinere, VA MULTUMESC!

Sper sa aflam si cate din cele 16130 de voturi s-au indreptat catre traditiile renascute la Macesu de Jos.  Dar oricum ma mandresc si cu Covorul Oltenesc in top 5 voturi la #EUinMyRegion dar si cu sustinerea voastra.

Spor traditional!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.