Cupa Craiovei la handbal feminin pe 18 si 19 August

In urma cu o luna va spuneam deja ca imi e dor de handbal. Intre timp s-a creionat echipa de handbal feminin SCM Craiova si au fost cateva turnee amicale.  Iar in weekend, in sfarsit, le vedem pe fete la Cupa Craiovei.

Cupa Craiovei

SCM Craiova in sezonul 2017 – 2018

In primul rand sa le uram bun venit la SCM Craiova nou sositelor Cristina Lung, Alexandra Colac, Teodora Popescu, Bobana Klikovac, Lorena Stoican, Andreea Pricopi, Nicoleta Tudor
si Patricia Vizitiu!

Cum noua echipa incepe cu numarul 1 Lung iar pe parcurs avem si-o urmasa de Stoican, sa speram ca vom vedea la lucru viitoarea SCM Craiova Maxima.

Spor fetelor si sa ne faceti numai bucurii in noul sezon! A propos de asta, pana la debutul campionatului (acasa cu CSM Bistrita), pe 2 Septembrie avem Super Cupa Romaniei cu CSM Bucuresti.

Dar pana atunci le vom vedea mai bine la lucru pe handbalistele noastre la Cupa Craiovei.

Cupa Craiovei cu Braila si Slatina

SCM Craiova a mai participat la turnee de pregatire si a castigat turneul de la Valcea. Mai importante vor fi meciurile oficiale dar pana atunci fiecare meci de pregatire are importanta lui.

Pana acum Craiova a mai jucat amicale cu Valcea, Magura Cisnadie, Zalau, Siófok sau Békéscsaba. La Cupa Craiovei vin Braila si Slatina. Ar fi fost bine sa fie un turneu in 4, dar decat deloc e bine si in 3.

Stiu ca e luna de concedii si vacante dar hai sa debutam alaturi de noua echipa a SCM Craiova cu aplauze si incurajari. Aveti la dispozitie evenimentul de pe Facebook ca sa dati de stire prietenilor. Hai la Polivalenta in alb-albastru Sambata, pe 19 August, de 2 ori:

  • ora 11.00 SCM Craiova – HC Dunarea Braila,
  • ora 18.00 SCM Craiova – CSM Slatina

Chiar daca Vineri nu joaca Craiova, voi fi prezent si atunci la Sala Polivalenta ca s-o salut pe Gabriella Szucs.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.