Incepe campionatul de handbal feminin. SCM Craiova – CSM Bistrita

Chiar daca am ratat primul meci oficial al oltencelor in SuperCupa Romaniei, nu ratez prima etapa din Campionat. SCM Craiova incepe campionatul de handbal feminin acasa, cu Bistrita, Miercuri 6 Septembrie.

A trecut SuperCupa, incepe campionatul

N-a fost sa fie un meci reusit in SuperCupa. Nici eu n-am mai ajuns la Bucuresti, desi aveam biletul luat. Sa vedem insa si partea plina a paharului. Chiar daca este Liga Florilor, nu dupa fiecare meci SCM Craiova primeste medalii si flori.

SuperCupa Romaniei

Sursa foto

Este meritul lor ca au ajuns sa joace SuperCupa, sa avem incredere ca vin astfel de ocazii in continuare. Iar daca la Bucuresti am jucat doar 15 minute de la egal la egal cu CSM Bucuresti, avem timp sa ajungem la 60 de minute bune. Urmeaza un campionat lung, cu play-off si alte meciuri in cupele europene.

Sa vedem insa si partile bune. N-au fost accidentari si nici arbitrajul nu ne-a dezavantajat. Macar sa avem parte de de aceste parti bune si-n campionat.

SCM Craiova – CSM Bistrita in prima etapa

SuperCupa este deja istorie, incepe campionatul si pentru SCM Craiova. Primele meciuri din campionat s-au jucat inca de Duminica. SCM Craiova incepe Miercuri acasa, cu CSM Bistrita.

Incepe Campionatul - SCM Craiova - CSM Bistrita

Coincidenta sau nu, si anul trecut am jucat primul meci cu Bistrita. Tot acasa si n-a fost deloc un start reusit. De data asta craiovencele sunt puse in garda iar infrangerea clara din Bucuresti trebuie sa le ambitioneze.

Iar noi suporterii, trebuie sa le incurajam. Ca atare va invit la o scandare. Hai cu mic cu mare in Sala Polivalenta de la ora 18:00, Miercuri 6 Septembrie. Deja s-a potolit caldura, hai sa incingem noi atmosfera!

Daca aveti prieteni pasionati, puteti sa-i activati si sa-i invitati prin evenimentul Facebook. Pana atunci sa ne bucuram ca avem un meci oficial in plus fata de adversara noastra din prima etapa.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.