Miercurea fara carne de azi are gust si miros de legume 🙂 Pai daca nici acum nu e vremea legumelor, atunci cand?
Pentru de dimineata am avut rosie, branza de oaie si porumb fiert.
Doar o rosie dar nu orice rosie. Inima de bou.
Stati asa, sa nu credeti ca mananc carne. Inima de bou se numeste soiul. Cred ca dupa forma si marimea rosiilor. Ramanem tot la Miercurea fara carne, chiar daca printre ingrediente am strecurat inima si bou 🙂
Legume in toate felurile
La pranz a fost o adevarata sarbatoare legumicola. Mai intai o ciorba de legume cu mamaliga.
Apoi legume la gratar, cartofi gratinati cu ciuperci si cascaval pane. Cu o bere fara alcool Heineken 0.0%. Pai da, mi-am amintit ca am gustat-o la intalnirea cu Berarii Romaniei.
Seara cred ca o dedic lubenitei si pepenelui galben, ca prea ocupa loc mult in frigider. Evidemment cu cateva stropituri de ouzo 🙂
Dar pana la lubenita ma gandesc sa mai bag o salata de rosii cu ceapa si branza.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Dincolo de nori
Pui mărar la salata de roșii? Am auzit eu că în Oltenia se pune mărar la orice dar nu credeam! 🙂
Daniel Botea
De obicei pun si marar si patrunjel si ceva condimente grecesti uscate 🙂 Si ceapa pun si alba si rosie. Mai pun si masline de Thassos. Cand am (la indemana)
Delia
Ciorba de legume cu mamaliga? nu m-am gandit niciodata la combinatia asta dar la cum arata in poza…mi s-a facut foame !
Daniel Botea
Mie-mi place atat de mult mamaliga ca nu prea ii gasesc contra-combinatii 🙂