In prima zi de miercuri din fiecare luna vor fi exercitii nationale de alarmare. Sa nu va panicati si nici sa nu va ramana mancarea-n gat. Doar se marcheaza cu muzica de sirene faptul ca a inceput o noua luna la Miercurea fara carne 🙂
Sirene la Miercurea fara carne
Daca e Miercurea fara carne, nu se accepta nici macar carne de sirene. Doar fundal muzical 🙂
Pentru de dimineata, am avut paine de tara, crema de branza si zacusca. Inca nu stiam ca vom fi incantati de sirene, asa ca le-am mancat linistit cu rosii adevarate de la tara.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat traditionala patratica de ciocolata Heidi Dark Extreme si inca ceva. Nu e vorba de sirenele din intervalul 10:00-11:00 🙂
Pentru un plus de resveratrol, am adaugat struguri Zaibar de la tara. Daca ati auzit de Zaibarul lu’ Nea Marin, sa stiti ca asa arata strugurii.
Ma rog, asa aratau la sedinta foto. Ca pe urma au ramas doar ciorchinii din ei.
La pranz am bagat o ciorba de fasole cu ardei iute. Ar fi mers si-un usturoi dar ma multumesc cu o ceapa rosie. Ca sa fie resveratrol si la masa de pranz.
Si cu mamaliga coapta.
Daca vedeti mai multe nuante de galben, sa stiti ca am doua feluri de mamaliga. Una din malai de la tara, facut la moara. A doua din comert, de la Gastro Auchan. Vedeti diferentele?
Am facut portie dubla de mamaliga pentru ca vreau sa mananc si mai tarziu. De fapt masa de seara va fi mai devreme.
Ma pregatesc pentru meciul de handbal feminin cu care SCM Craiova incepe campionatul.
Am poftit la ceva usor, oua ochiuri moi cu ardei copti.
N-am zis ardei copt pentru ca si aici sunt 2 tipuri. Si ardei capia si ardei gras. Unul mai bun decat altul 🙂
Si nu uit de #mamaliga coapta. Nu de alta, dar combinatia mamaliga-ou mi se pare de neratat.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei