Ca sa va intre bine la dovleac, va reamintesc ca in prima zi de Miercuri din luna se aud sirenele. Ca sa anunte Miercurea fara carne, clar? Ei bine, va mai anunt ca azi la Miercurea fara carne am avut dovleac la cuptor 🙂 De sezon si de bon-ton!
Pentru de dimineata, inainte de dovleac am bagat icre de hering cu rosii coapte.
Deasupra icrelor am presarat piper roz. Iar sub icre am avut paine cu maia. Ca de cand am descoperit-o n-o mai las.
Revenind la portie de dovleac, n-a fost cel mai dulce. Dar nici cel mai rau n-a fost. In afara de gust si mai important este ca dovleacul este un aliment foarte sanatos. Daca nu stiti ce beneficii avem de la dovleac, aflati de la Oana Cuzino.
Pana la pranz am mai bagat in intervalul dulce 09:00 – 11:00 un strugure negru si o ciocolata neagra. Nah, ca poza iar am uitat sa fac. De emotii ca incepea meciul Simonei Halep cu Sharapova 🙂
La masa de pranz am avut ciorba de legume cu mamaliga. Buna si usoara.
Seara ma pregatesc pentru cascaval pane, cu legume la gratar si cartofi wedges. Dau o fuga la tara direct de la serviciu, asa ca am deja meniul facut si poza n-o mai ratez.
Probabil ca niste buntati mai gasesc eu si pe la tara. Dar le postez eventual dupa ce ma intorc. Asta daca nu uit 🙂
Pana atunci sunt curios ce-ati avut voi azi la Miercurea fara carne.
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca nu vreti dovleac dar va plac dovleceii, gasiti la Camelia dovlecei pane crocanti si alte bunatati.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Delia
Uh, ce pofta imi este de dovleac copt. Eu azi am mancat vegan 100%, ciorba de varza cruda si salata a la russe.
Cat despre sirenele pacii…iar m-am speriat.
Daniel Botea
La noi abia daca le-am auzit, dupa ce vazusem pe Facebook ca se intreba lumea ce este
Mirela
Ce pofta mi-ai facut!!!! Si cat de bine arata!!! 🙂
Daniel Botea
Pai hai cu dovleacul la cuptor, sa miroase a Octombrie in toata casa 🙂