Protest in Craiova – Justitie, NU Coruptie!

Am fost la protest in Craiova si n-am fost singur. Peste 1000 de craioveni si-au strigat nemultumirile pe 26 Noiembrie.Protest in Craiova

Motivele? Sunt multe, dar in primul rand ofensiva PSD impotriva justitiei este inacceptabila.

Justitie, NU Coruptie!

Am auzit „cacomisia” speciala a lui Ciordache nu permite reprezentantilor CSM sa aduca amendamente. Cum de ce? Pentru ca au dat aviz negativ proiectului de lege.

Am mai auzit ca proiectul de lege impotriva ONG-urilor se promoveaza prin lasitate. Adica parlamentarii PSD au iesit din sala pentru a nu fi cvorum la dezbateri si astfel sa fie aprobat proiectul de lege in mod tacit.

Ei bine, daca in Parlament vor se inchida gura justitiei sau a opozitiei, in strada nemultumirile prind tot mai mult glas. Si chiar daca mai nou trollii PSD incearca sa cenzureze si mediul online, vocile offline se aud din ce in ce mai puternic.

mame cu copii lo protest

Protest in Craiova – 26 Noiembrie 2017

Am fost la protestul de la Craiova si oamenii stiu exact care le sunt nemultumirile.

Nu i-a adus nimeni la protest, n-am vazut Craiova intesata cu masini cu numere din judetele vecine si nici macar Soros n-a facut vreo plata. N-a fost un miting electoral, este pur si simplu nemultumirea manifestata fata de un regim care vrea sa ne reintoarca in negura comunismului.

Si nu ne-a facut nimeni prezenta acolo, nu ne-au trimis de la serviciu si nici n-am primit ceva pentru participare la protest. Sunt lucruri pe care mintea unui politician nu le poate intelege. Sau daca le intelege cat de cat, incearca sa le deturneze si sa le minimalizeze.

Am vazut la protest in Craiova parinti cu copii dar si persoane de varsta a treia.

persoane de toate varstele la protest in Craiova

Din pacate romanii sunt reactivi si li se aprind luminitele abia cand vreo lege dubioasa sau vreo ordonanta nocturna sunt deja publice.

Ar fi de preferat preventia, pentru ca este mai utila decat tratarea.

luminile orasului

Pana la urmatorul moment preventiv, va las cu imagini de la protestul de la Craiova din 26 Noiembrie.

Spor desteptator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.