Mancare de gogonele la Miercurea fara carne

Bine v-am regasit la Miercurea fara carne. Nu stiu daca ati mancat vreodata mancare de gogonele dar pentru mine este o delicatesa de sezon. Dar pana atunci au fost altele 🙂

Pentru de dimineata am avut zacusca cu branza Bavaria Blu.

zacusca si Bavaria Blu

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am savurat patratica de ciocolata neagra si ceai de Aloe Vera cu merisoare confiate.

Pranzul m-a gasit la conferinta de deschidere a unui proiect Interreg cu orientare bio.

Nu stiu daca mancarea a fost cu ingrediente bio, dar au fost delicioase. Mai intai am gustat bruschetele. Delicioase.

bruschete

Apoi humus. Buuuun!

humus

La final am degustat si zacusca. Buna, dar nu asa de buna ca zacusca de acasa, savurata dis de dimineata. Sau poate imi era mai foame atunci si acum eram deja ghiftuit dupa bruschete si humus?

zacusca

In sfarsit, seara am savurat acea mancare de gogonele cu care ma laudam la inceput.

Mancare de gogonele

Ceea ce vedeti este mancare de gogonele in tigaia in care a fost gatita.

mancare de gogonele

Eu am mai imbogatit-o cu cascaval ras. Si cred ca daca langa gogonele s-ar mai fi parpalit si niste masline negre de Thassos, era si mai buna. Next time 🙂

Mai cred ca o branza mai grasa, gen Brie sau Camembert mergea si mai bine, imbinata cu mancarea de gogonele.

Tu ce meniu ai avut azi?

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.