Bine v-am regasit la Miercurea fara carne. Nu stiu daca ati mancat vreodata mancare de gogonele dar pentru mine este o delicatesa de sezon. Dar pana atunci au fost altele 🙂
Pentru de dimineata am avut zacusca cu branza Bavaria Blu.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am savurat patratica de ciocolata neagra si ceai de Aloe Vera cu merisoare confiate.
Pranzul m-a gasit la conferinta de deschidere a unui proiect Interreg cu orientare bio.
Nu stiu daca mancarea a fost cu ingrediente bio, dar au fost delicioase. Mai intai am gustat bruschetele. Delicioase.
Apoi humus. Buuuun!
La final am degustat si zacusca. Buna, dar nu asa de buna ca zacusca de acasa, savurata dis de dimineata. Sau poate imi era mai foame atunci si acum eram deja ghiftuit dupa bruschete si humus?
In sfarsit, seara am savurat acea mancare de gogonele cu care ma laudam la inceput.
Mancare de gogonele
Ceea ce vedeti este mancare de gogonele in tigaia in care a fost gatita.
Eu am mai imbogatit-o cu cascaval ras. Si cred ca daca langa gogonele s-ar mai fi parpalit si niste masline negre de Thassos, era si mai buna. Next time 🙂
Mai cred ca o branza mai grasa, gen Brie sau Camembert mergea si mai bine, imbinata cu mancarea de gogonele.
Tu ce meniu ai avut azi?
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei