Toti la Sala Polivalenta la Craiova – Debrecen! Hai Craiova!

In urma cu 2 ani, tot in Noiembrie, SCM Craiova debuta in Cupele Europene. A fost un debut victorios, ceea ce le doresc si pentru azi. Mi-as mai dori sa mergem toti la Sala Polivalenta, adica cei care iubesc handbalul, Craiova si sportul.

Craiova - Debrecen

In aventura europeana trecuta ne-am oprit dupa dubla cu Krim Ljublijana. In 2017 este mai simplu, SCM Craiova jucand direct in turul 3. O eventuala calificare dupa meciurile cu Debrecen ne propulseaza direct in grupele EHF, spre un an handbalistic 2018 plin de meciuri internationale.

SCM Craiova – Debrecen, Sambata 11 Noiembrie, ora 16:00

Pana la visele de calificare ar trebui sa fim azi toti la Sala Polivalenta si sa le propulsam pe fete spre prima victorie. Despre Debrecen nu stiu prea multe in afara de faptul ca acolo s-a transferat olteanca noastra Madalina Zamfirescu. Daca mai adaugam ca antrenor la Debrecen este slovenul Tone Tiselj, sunt suficente motive pentru o mobilizare generala la Craiova.

Sa mai spun ca Debrecen va fi insotita de circa 100 de suporteri maghiari?

Toti la Sala Polivalenta! Fetele de la SCM Craiova au nevoie de noi.

Spuneam ca o calificare dupa meciul cu Debrecen ne poate duce in grupele EHF. Astfel de ocazii sunt destul de rare la Craiova astfel incat ar trebui sa profitam de ele.

Daca in urma cu cativa ani Craiova se zbatea pe locurile 7-10, cu teama de retrogradare, iata ca incet-incet echipa se indreapta spre performanta. Nu trebuie sa uitam de unde am plecat, dar nici unde suntem. SCM Craiova are o echipa buna, cu 6-7 internationale din Romania si din strainatate. Suntem pe locul 2 in campionatul intern si chiar daca ultimele meciuri n-au fost cele mai reusite, fetele au nevoie de aportul suporterilor.

Uite ce spune Alice Ardean Elisei.

Alice - Toti la Sala Polivalenta

Nici Yuliya Dumanska n-a uitat sa ne invite sa venim toti la Sala Polivalenta.

Yuliya - Toti la Sala Polivalenta

Doua dintre cele mai statornice handbaliste de la Craiova ne cheama la meci.

Poti sa rezisti daca te invita Blondie?

Blondie - Toti la Sala Polivalenta

Nici Ana nu se lasa mai prejos.

Andreea Maria Radoi - Toti la Sala Polivalenta

Si ca sa incheiem chemarile, internationala Andreea Pricopi, aflata la primul sezon la Craiova, ne cere sa fim prezenti la meci.

Andreea Pricopi - Toti la Sala Polivalenta

Hai Craiova! Hai toti la Sala Polivalenta!

Update:

Cristina (Zamfir) Florianu era indisponibila dupa meciul de la Slobozia. Dar a facut un efort impresionant si a jucat si-n urmatorul meci. Si azi e gata sa-si ajute echipa. Tu esti gata sa vii la meci?

Cristina Zamfir - Toti la Sala Polivalenta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.