Victorie meritata si loc meritat in Liga Florilor

Am asteptat cu nerabdare meciul de handbal feminin intre SCM Craiova si Danubius Galati. A fost cel mai linistit meci pe care l-am vazut in Sala Polivalenta Craiova in ultimii ani. Nicio secunda nu s-a pus problema invingatoarei si SCM Craiova a obtinut o victorie meritata.

SCM Craiova - Danubius Galati

SCM Craiova – Danubius Galati, meci fara surprize

Galatencele au produs surpriza in etapa trecuta si au invins Corona Brasov. Adica exact echipa cu care SCM Craiova se batea de la egal la egal pentru locul 2. N-a fost cazul de surprize la Craiova, fetele noastre conducand lejer de la inceput pana la sfarsit.

tabela electronica

O surpriza placuta a fost sa vad ca functioneaza tabela electronica. Adica nu doar cu scorul ci si cu numele jucatoarelor. Sa speram ca acelasi lucru se va intampla si cu aerul conditionat.

Revenind la meci, SCM Craiova a jucat foarte bine in aparare. In prima repriza Yuliya Dumanska a inchis poarta iar la loviturile de la 7 m s-a remarcat Florentina Stanciu. In repriza a doua a trecut Flori in poarta si a fost randul Yuliyei si Cristinei Lung sa apere lovituri de la 7 m. Finalul meciului a prins-o pe Cristina Lung in poarta. De fapt, Bogdan Burcea a folosit toate jucatoarele avute la dispozitie.

tot lotul

Revenind la aparare, Nicoleta Tudor si Jelena Trifunovic au fost centrul de netrecut al Craiovei.

apararea centrala

Iar Cristina Zamfir, Bobana Klikovac, Alice Ardean-Elisei si Zeljka Nikolic au inchis in inter si pe flancuri. Rezultatul a constat in minute in sir in care echipa adversa n-a reusit sa marcheze.

In atac a fost recital de goluri, din toate pozitiile si cu toate procedeele. Din inter, din pivot, din extreme, pe contraatac sau din atacuri pozitionale. Doar din poarta in poarta n-a dat azi gol SCM Craiova.

scor aproape final

In schimb au marcat aproape toate jucatoarele introduse, cu o mentiune in plus pentru Zeljka Nikolic si Cristina Zamfir Florianu. Ele au marcat impreuna tot atatea goluri cate a reusit sa marcheze toata echipa galateana. Adica 15. Restul pana la 28 le-au marcate celelalte craiovence.

Scorul ne scuteste de alte comentarii, 15 – 9 la pauza si 28 – 15 la final.

Victorie meritata si un loc 2 meritat la jumatate din sezonul regulat

Jocul de azi a dus la o victorie meritata si la o atmosfera linistita. Mereu cu zambetul pe buze, fetele de la SCM Craiova au controlat toate momentele jocului.

bucurie la final

Si spectatorii au fost la inaltime azi, aplaudand sau incurajandu-le pe craiovence chiar si atunci cand au mai ratat.

Per total e bine ca n-au fost accidentari si ca toata echipa a putut sa evolueze. Vin meciuri grele, din 3 in 3 zile, atat in campionat cat si in Cupa EHF.

Urmatorul meci este in deplasare, Duminica la Slobozia. Pana atunci insa sa ne bucuram de imaginile victoriei de azi. Si sa felicitam toata echipa pentru o asemenea victorie meritata si linistita.

Felicitari SCM Craiova!

Spor in continuare! Hai Craiova!

Update:

Yuliya Dumanska ne provoaca sa ghicim scorul meciului de la Slobozia. Tricoul din imagine este premiul pentru norocosul castigator.

Tricou Yuliya Dumanska

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.