Secret Santa cu ingrediente secrete la Craiova Blog Meet #70

Despre noua locatie Il Forno Pub&Grill v-am povestit data trecuta. Ei bine, exact acolo s-a intamplat sa fie acum si Secret Santa si Craiova Blog Meet #70, cu ingrediente secrete 🙂

Secret Santa la Craiova Blog Meet #70

Craiova Blog Meet a fost unul obisnuit, adica ne-am strans bloggeri mai vechi sau mai noi sa socializam la un pahar de vin, bere si ce-am mai avut placere. Dar o data pe an, in cadrul blogmeet-ului din Decembrie, se intampla Secret Santa blogosferic.

Craiova Blog Meet

Cred ca am fost cuminti, deoarece fiecare a primit cadouri si n-am vazut nicio nuielusa 🙂

Pentru ca avea tichie-fistichie de Mos Albastru, Marian a fost maestru de ceremonie.

Secret Santa cu ingrediente secrete

In concluzie, au fost multe cadouri de „citit”, indiferent daca a fost vorba de format tiparit sau lichid 🙂 Acum daca vreti sa stiti ce cadouri am primit, le descoperiti in imaginile de la Craiova Blog Meet.

Nu apar in acele imagini deoarece n-as fi putut sa ma pozez cu cadoul in mana. Noroc ca m-a surprins Damian cand descopeream cadoul.

Secret Santa

Multumesc mosului secret pentru cadou, am primit bomboane pentru pomul de iarna si o integrala Ioan Chirila, tocmai buna de citit la iarna. Frumoasele noastre Duminici se numeste cartea. Si este scrisa pe vremea cand in Romania erau si multi jurnalisti buni si multi fotbalisti de valoare.

Si daca mosii au fost secreti, surprizele de la Il Forno au fost si mai secrete. Atat de secrete incat dupa ce-am savurat mai multe bunatati care vor intra in meniu din 2018, inca nu stim ce ingrediente secrete a avut fiecare.

Ne-am dat noi cu parerea dar nici macar Conu’ Cretu care a pus la cale surprizele, nu stia mai multe 🙂 Va spun doar ca a fost vorba de paste, pizza dar si… pizza desert. De mai multe feluri chiar.

Pana cand revin cu ingredientele secrete din meniul de Secret Santa, va las sa le descoperiti in imagini.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.