Detoxifiere si controlul greutatii cu C9 Fit si Aloe Vera

V-am mai spus ca de 2 ori pe an fac o detoxifiere cu Aloe Vera. Programul se numeste C9 FIT (Clean 9) si reprezinta o curatire a organismului timp de 9 zile. Pe langa detoxifiere si controlul greutatii, la mine se manifesta si prin reglarea metabolismului.

detoxifiere cu C9 FIT

Am descoperit asta in 2009, cand aveam probleme de sanatate. De atunci fac detoxifiere cu Aloe Vera in fiecare an.

Primele zile de detoxifiere

Am luat primul Clean 9 in 2009, la insistentele sotiei mele, care vrea sa-l foloseasca pentru controlul greutatii.
Eu n-aveam nevoie sa slabesc dar mi-a spus ca ma ajuta la reglarea metabolismului.

N-am prea crezut insa am zis sa mai incerc si asta, timp de 9 zile. Dupa ce aproape 7 ani incercasem toate remediile, medicamentele si tot felul de analize. De la endoscopie, irigografie si pana la colonoscopie. Si asa, fara sa mai cred in vreo minune, am zis ca nu mor daca incerc inca 9 zile.

In cele 2 zile trebuie sa te feresti de toxine, de alcool, tutun si cafea. Ca atare, controlul meselor este strict iar in primele 2 zile mananci doar din cutia de C9 Fit. Practic atunci se face detoxifierea masiva, cand te hranesti doar cu gel de Aloe Vera, multa apa, suplimente alimentare bio si „hrana cosmonautilor„. Ca aport de minerale si vitamine sunt suficiente, dar nu esti invatat ca poti manca doar atat.

Clean 9 FIT si Aloe Vera

In primele 2 zile mesele sunt foarte rapide šŸ™‚ Insa din a treia zi ai si un meniu de 600 kcal pe langa pachetul de Clean 9.

Acum sunt in prima zi si pe langa „mancarea” de C9 Fit am mai bagat multa apa si 7 km de mers. Programul C9 FIT a fost perfectionat de-a lungul anilor de nutritionisti si se bazeaza pe Aloe Vera, apa din abundenta, miscare fizica si controlul meselor.

Am pornit cu 77,5 kg iar la final ma astept sa ajung in jur de 75, greutatea mea ideala.Ā Va tin la curent cu cele 9 zile de detoxifiere si conntrolul greutatii. Revin Luni, cand va fac pofta cu primul meniu.

Spor detoxifiator!

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.