2 ani Aloe Vera si fara probleme de fiere dublu-septata

Acum mi-am dat seama ca in Octombrie s-au implinit doi ani de cand am pus capat problemelor pe care le aveam cu fierea. 2 ani de Aloe Vera, fara probleme de fiere dublu-septata.

Exact! In octombrie 2008 am luat prima data programul de detoxifiere Clean 9 de la Forever, iar acum sunt 2 ani de cand am uitat de problema care ma chinuise 7 ani. Si implicit 2 ani de cand am gustat Aloe Vera Gel.

Si cand ma gandesc ca la inceput am refuzat, crezand ca este un program de slabit si eu nu am nevoie šŸ˜‰

Tocmai de-asta m-am gandit sa va povestesc cum am facut eu cunostinta cu Aloe Vera si cu Forever.

2 ani de Aloe Vera si fara probleme de fiere dublu-septata

S-au facut 2 ani de Aloe Vera

De vreo 7 ani ma chinuiam cu balonari frecvente, cauzate de a mea fiere dublu-septata. Dar am aflat asta mai tarziu.

Pana la 30 de ani nici nu fusesem internat vreodata. Dar au inceput problemele si am inceput si eu sa recuperez šŸ™Ā  Balonari permanente, dureri de stomac si o stare generala de moleseala. Cam asa eram tot timpul. Vreo 3 – 4 ani am tot cautat sursa durerilor. Am trecut prin urmatoarele experiente, necunoscute pana atunci:

  • ecografie,
  • endoscopie,
  • irigografie,
  • operatie de apendicita,
  • colonoscopie.

Daca nu le-ati cunoscut, n-ati pierdut nimic si nici nu va doresc sa le cunoasteti.

Oricum, in urma acestor „experiente” noi pentru mine, tot nu stiam de unde provin neplacerile. In cele din urma, in urma analizelor la un ecograf performant am descoperit ca am o fiere dublu-septata. Asa era din nastere, dar asta este sursa durerilor mele.

In urmatorii 3 ani aveam tot timpul la mine sticluta cu Rowachol picaturi, care imi mai domolea durerile. Nici gand sa mai mananc iute, tocaturi sau altele. Ma balonam instant, iar daca gustam usturoi, in cateva minute parca eram pestele-balon.

2 ani cu Aloe Vera vs. 7 ani de… fiere!

Cam asta era situatia mea in Octombrie 2008, cand Monica, sotia mea, a venit cu ideea de Aloe Vera. A insistat sa incepem un program de detoxifiere si reglare a greutatii corporale.

Bine ca am fost de acord, deoarece dupa cele 9 zile cu Clean 9 am observat ca durerile saptamanale au intarziat sa apara. A trecut o saptamana, au trecut doua, o luna si eu tot nu mai folosisem picaturile cu Rowachol.

Atunci am aflat ca in urma unui program de detoxifiere se regleaza si metabolismul. Adica fierea mea tot dublu septata era, dar si-a regasit echilibrul de dinainte de varsta de 30 de ani.

Concluzii de poveste si de fiere dublu-septata

Evrika! Daca mi-ar fi spus cineva n-as fi crezut. Adica dupa 7 ani de dureri, presarati cu investigatii si tot felul de medicamente, sa scap de probleme in 9 zile? I-as fi zis de Petre Ispirescu cu povestile lui nemuritoare.

Am insa propria experienta. Si o perioada de 2 ani in care am uitat cum era inainte. Abia acum m-am convins ca Aloe Vera este o planta miraculoasa. Cel putin pentru mine. Acum stiu ca am reusit cu ajutorul gelului de Aloe Vera si al Clean 9 sa scap de problema. Ma gandesc insa ce as fi facut daca mi-ar fi spus cineva de la inceput ca e posibil sa evit 7 ani de dureri folosind Aloe Vera.

De-asta va si spun, ca sa stiti inainte de a se ivi problemele!

Sanatate maxima va doresc!

Save

8 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.