Ingrediente pentru detoxifiere: mancare, apa si miscare

Dupa primele 2 zile de detoxifiere v-am promis ca revin si cu zilele cu meniu ­čÖé ┬áEi bine, ieri am avut prima masa „out of the box”. Si am sa detaliez despre cele mai importante ingrediente pentru detoxifiere.

Clean 9 Fit si ingrendiente pentru detoxifiere

Ingrediente pentru detoxifiere

In afara de ingredientele din primele 2 zile, din ziua a treia am avut parte si de un meniu de 600 kcal. In primele 2 zile meniul era din „cutia” de C9 FIT tocmai pentru a ne feri de toxinele provenite din alimentatie. Din ziua a treia apare si mancarea gatita. Dar in toate zilele sunt prezente si alte ingrediente pentru detoxifiere

Ce inseamna a treia zi de detoxifiere

In primul rand in dimineata zilei a treia se face prima cantarire. Am plecat la drum cu 77,5 kg iar in ziua a treia de detoxifiere cantarul arata 75,6 kg. Stiam dinainte ca ma voi stabiliza in jurul a 75 de kilograme, care este greutatea mea ideala. Mai e un pic.

Sa vorbim un pic si despre meniu. Pe langa hrana din cutia de C9 FIT, in ziua a treia apare si un meniu de 600 kcal.

Propunerile de meniu se gasesc in brosura primita cu pachetul de Clean 9 si pentru prima zi am ales somon. Acum n-am stat sa calculez la virgula caloriile dar in prima zi asta a fost meniul. Somon la cuptor, cu legume.

somon cu legume la cuptor

Portia este pentru 2 persoane, adica circa 1200 kcal. Asta pentru ca tinem cura de detoxifiere in familie, si eu si doamna mea.

In ziua a doua am mai pastrat un „sushi de somon” din meniul precedent, alaturi de orez salbatic cu vitel. A fost asa de bunicel ca n-a mai ramas nimic din el. Doar imaginea ­čÖé

orez de vita si somon

A propos de imagine, la Clean 9 nu este vorba doar de mancare, hai sa vedem imaginea mai mare!

C9 FIT nu inseamna doar mancare ci si apa si miscare

Controlul meselor este o parte importanta a detoxifierii dar nu este totul. Spuneam ca mai sunt 2 ingrediente importanta. Multa apa si miscare. La inceput credeam ca apa asta┬ámulta are rolul de a taia pofta de mancare ­čÖé

Apoi am inteles ca detoxifiere inseamna si apa multa si miscare. Partea cu apa si detoxifierea am priceput-o repede, aparand in multe surse.

Insa importanta miscarii pentru detoxifiere mi s-a parut mult mai interesanta. Acum banuiesc ca toata lumea stie ca daca faci miscare si transpiri, prin transpiratie se elimina si toxine. Dar miscarea are un rol mult mai important.

Nu intelegeam la inceput de ce prin miscare se intelege plimbare usoara sau mers pe bicicleta. Apoi am inteles ca muschii gambei sunt „inima” sistemului limfatic.

Miscarile muschilor gambei imping limfa de jos in sus. Limfa strange toxinele din toate tesuturile si le orienteaza spre aparatul excretor. De-aici am aflat aceste lucruri si altele, legate de alcalin si acid. Si de Aloe Vera ­čÖé

Mi-a fost mai usor sa inteleg ca plimbarea sau mersul pe bicicleta antreneaza muschii gambei in procesul de detoxifiere. Si de-aia am si mers 7 km in prima zi. In 2 reprize ­čÖé

Bineinteles ca din ziua a treia se poate intensifica miscarea, mai ales ca ai mai multe calorii de ars ­čÖé┬áRevin in zilele 6 si 9, cand meniul este acelasi dar se fac urmatoarele cantariri.

Spor detoxifiator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.