Gel de ras cu Aloe Vera si hidratare pe timp de iarna

Primavara trecuta va spuneam ca am inceput sa folosesc Aloe Shave, adica un gel de ras cu Aloe Vera. Asta se intampla pe 20 Mai 2017.

Ei bine, m-a „tinut” ceva timp. Abia la final de Ianuarie 2018 incepe sa dea semne de sfarseala 🙂 Asa ca mi-am luat unul nou.

gel de ras cu Aloe Vera

Trebuie sa recunosc ca nu ma barbieresc in fiecare zi dar si asa sunt multumit ca m-a tinut 3 anotimpuri 🙂 Dar n-am folosit doar gelul de ras singur, ci impreuna cu sapun lichid cu Aloe Vera.

Aloe Shave - gel de ras de la Forever

Hidratarea pe timp de iarna

Pentru ca inca vorbim de iarna, sa va mai reamintesc ca avem nevoie de hidratare si in anotimpul rece?

V-am explicat mai demult cum sta treaba cu deshidratarea buzelor pe timp de iarna. Si daca pentru buze am solutia hidratanta cu strugurelul cu Aloe, pentru restul fetei ma ajuta celelalte produse pe baza de Aloe Vera.

Revenind la ingrediente, sunt multe produse care pun Aloe Vera pe eticheta. Doar ca la ingrediente este printre ultimele, adica in concentratie foarte mica. Produsele pe care le-am amintit mai sus chiar sunt pe baza de Aloe Vera. Adica Aloe Vera este ingredientul majoritar si asta se vede fiind primul pe lista.

Sapun lichid si gel de ras cu Aloe Vera

Cu sapun lichid si gel de ras cu Aloe Vera ma asigur ca pielea se hidrateaza bine inainte de barbierit. Si ca nu ma „râscai” prea tare atunci cand folosesc aparatul de ras.

Iar dupa barbierit tot la Aloe apelez. Am un after shave la care ingredientul principal este Aloe Vera.

Aloe Shave cu Aloe Vera

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant ci doar sa verificati compozitia in link-urile de mai sus. Tot acolo, pe langa ingrediente mai gasiti modul de folosire si o prezentare generala.

Iar daca va intrebati de ce aduce Aloe Vera atatea beneficii, ati ghicit. Va mai las un link cat 200 de motive 🙂

Spor hidratator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.