9 zile de C9 FIT in cateva impresii si kilograme

V-am spus ca principalul scop al programului Clean 9 este detoxifierea. Dupa cele 9 zile de C9 FIT urmeaza reglarea metabolismului si scaderea in greutate.

detoxifiere cu C9 FIT

Inca de la inceput v-am spus ca de la 77,5 kg voi ajunge undeva in jur de 75. Aceasta este greutatea mea ideala si dupa 10 ani de cand fac detoxifiere de 2 ori pe an stiam unde ajung. Acum va arat si proba.

Dupa 9 zile zile de C9 FIT

Daca va intrebati de ce este cantarul gol, va spun ca memoreaza cateva momente greutatea. Va mai spun ca DSLR-ul este destul de greu si cu el in mana se schimba cifrele ­čÖé

cu aparat

Cum am ajuns de la 77,5 kg la 75,1 kg

Ingredientele Clean 9 FIT le-am mai amintit: Aloe Vera, apa, miscare si controlul meselor.

Drumul de la 77,5 la 75,1 a trecut mai intai prin borna 75,6 in ziua a treia. Normal, avand in vedere ca 2 zile am mancat doar din cutia de Clean 9.

Apoi am ajuns la 75,4 kg in ziua a sasea. Din nou normal, deoarece am mancat mai mult, in meniu facandu-si aparitia si meniul de 600 kcal.

Si in sfarsit 75,1 kg dupa 9 zile de C9 FIT. Putea sa fie fix 75 kg dar am apucat sa iau Garcinia cu apa inainte de cantarire ­čśë

Si daca mai sunt persoane pentru care controlul meselor este o povara, cu miscarea este foarte simplu.

Miscare moderata in timpul C9 FIT

Am povestit in link-ul de mai sus de ce este suficienta o miscare moderata. Pentru mine, in cele 9 zile de detoxifiere, miscare moderata a insemnat gimnastica de dimineata si mers pe jos. Era prevazuta si o alergare Sambata. Din pacate a plouat, asa ca am schimbat. Am mers pe jos pana la Sala Polivalenta, sa vad meciul de handbal. Iar Duminica am compensat cu 2 ore tenis de masa.

ping-pong

Poate ziceti ca ping-pong-ul e usor, insa depinde cum joci si cu cine joci. Nu mai jucasem de anul trecut de prin Decembrie, asa ca am facut si un pic de febra musculara. Le-am facut si o poza partenerilor de ping-ping.

De azi am revenit la 3 mese pe zi dar si miscarea se va intensifica. Ramane gimnastica de dimineata si mersul zilnic dar adaug alergarile de weekend si ping-pong. Asta pentru ca vreau sa raman la greutatea ideala ­čÖé

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.