Paul Petrescu, un roman printre semifinalistii Road Trip Project

Im urma cu 2 luni va invitam sa participati la Road Trip Project. Intre timp, 48 de semifinalisti au fost alesi dintre cei 2000 de participanti. Printre cei 48 de alesi, Paul Petrescu este singurul roman.

Road Trip Project 48

Daca nu-l votati din patriotism, atunci sper sa va convinga chiar el 🙂

V-a convins? Va ia cateva secunde sa-l votati aici.

De ce l-am votat pe Paul Petrescu

In primul rand pentru ca mi-a placut clipul video cu care a participat. Si felul rapid in care vorbeste engleza, fiind obligat sa se incadreze in cele 60 de secunde impuse 🙂

Apoi pentru ca atunci cand am scris articolul in care va invitam sa concurati, am sperat sa fie cat mai multi romani participanti.

Nu in ultimul rand, pentru faptul ca si eu am beneficiat de voturile romanilor atunci cand am castigat EuinMyRegion Blog Contest.

Voturile au fost doar o parte din proces, contand in parti egale si traficul articolului si notele juriului.

Comisia Europeana este „divina” si pentru EuinMyRegion si pentru Road Trip Project.

Acum este randul lui Paul Petrescu. Calitatea l-a adus printre cei 48 de competitori care isi disputa cele 8 locuri. Conteaza acum voturile noastre, like-urile, share-urile si tot ce mai poate contribui la raspandirea prin online.

Si chiar daca nu-l prinde bine culoarea galbena, l-am votat cu drag 🙂

Votat Paul Petrescu

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata pe galben concurenta din dreapta lui, cu fesul de aceeasi culoare 🙂 De-aia nici n-am votat-o, ci l-am votat pe Paul 🙂

Ce urmeaza dupa voturi

Pana pe 15 Martie ora 18:00 puteti sa-l votati pe Paul Petrescu. In cateva zile sper sa-l vedem pe Paul Petrescu printre cei 16 finalisti. Din care juriul ii va alege pe cei 8 castigatori. Hai sa fie si un roman pe una dintre cele 4 rute europene!

Pe langa voturi va conta bineinteles si buzz-ul pe care l-a facut pe retelele sociale. Asa ca nu fiti zgarciti la like si share!

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.