Incepe Spring SuperBlog 2018, editia de primavara-iarna

Nu stiu cum e la voi programul blogosferic dar la mine sunt cateva repere fixe ­čśë In jur (nu injur) de 1 Martie este Social Media Summit Bucuresti si imediat incepe si Spring SuperBlog 2018.

Spring SuperBlog 2018

Apoi tocmai la final de Septembrie este Webstock si apoi incepe si SuperBlog-ul. In rest, intre aceste 2 repere de primavara-toamna asteapta superbloggerii competitia.

Cam asa sta treaba. In timpul competitiei toata blogosfera se jura ca nu mai participa, ca una si alta. Iar intre competitii se plang ca mai e mult pana incepe ­čÖé Cine sa-i mai inteleaga? Sponsorii nici atat ­čÖé

Incepe Spring SuperBlog 2018

Daca v-am facut curiosi cu introducerea si nu ati mai auzit pana acum de SuperBlog, sa stiti ca pe 1 Martie a inceput editia Spring SuperBlog.

Editia de primavara (vorba vine) doar 1 luna tine. Este asa de incalzire, pentru a fi in forma la maratonul de 2 luni din toamna.

Vi se pare putin? Mult? Ei bine, in timpul competitiei nu prea mai aveti timp de pareri, pentru ca probele vin una dupa alta diferenta de cateva zile.

De fiecare data sunt multi curajosi la start dar la final ajung doar cei perseverenti. De-aia le si zice finalisti si sunt rasplatiti cu o invitatie la Gala SuperBlog. Au scris pentru toate probele, au savurat competitia si-au ajuns la final.

Care-i treaba cu Spring SuperBlog 2018

Nu va luati dupa floricelele de pe bannerul Spring SuperBlog 2018. Daca scrieti doar floricele, n-o sa castigati premii nici pentru floricele seminte. Este o competitie de blogging creativ cu sponsori foarte diferiti si concurenti din toata tara. Ba chiar si din strainatate.

Daca n-aveti idee ce-i cu imaginea de Spring SuperBlog 2018, va dau eu decodificarea mea. Trolerul reprezinta bagajul de cunostinte si de sperante cu care va inscrieti in competitie. Muntele este competitia iar acolo in varf se tine Gala SuperBlog.

Bucurati-va de drum! Si nu renuntati indiferent cate urcusuri si coborasuri va asteapta!

Toti au de castigat, cel putin din atmosfera de SuperBlog, daca nu din premiile oferite de sponsori.

Mai aveti de castigat daca pana acum n-ati scris dupa diverse cerinte sau respectand deadline-ul. Asta va va ordona si va va afecta in acelasi timp. Atat de mult incat dupa ce se termina Spring SuperBlog veti mai astepta deadline-uri o perioada.

Acestea fiind spuse, nu mai asteptati. Inscrieti-va! A inceput Spring SuperBlog 2018!

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.