Masaj de relaxare cu boluri tibetane. Darmasaj – terapie prin atingere

Primul masaj de relaxare l-am facut in deplasare ­čÖé Am castigat un voucher de vacanta si-am ales Brasovul ca destinatie de vis. M-am ales cu cateva zile minunate de alergare, relaxare si masaj.
Apoi cand am revenit la Semimaraton Brasov, stiam deja unde sa sun si a mers la fix o sedinta de masaj dupa 20 de kilometri de alergare.

Tot dupa o alergare, de data asta de 15 km la Corcova, a venit si-al treilea masaj. Si cam la atat se limitau experientele mele in materie de masaj.

Masaj de relaxare cu boluri tibetane

Toate se intamplasera in deplasari asa ca a venit timpul pentru primul masaj profesionist in Craiova. Pe Andreea am cunoscut-o la Craiova Blog Meet, cand ne-a amenintat ca i-a placut atmosfera si-n curand isi deschide si ea un blog de masaj.

Dar pana sa fie gata blogul si site-ul, ne-a invitat la demonstratii de masaj. De data asta n-am mai alergat, ci am mers linistit spre Strada Crisului nr. 19, in incinta Harmony Welness Center.

Darmasaj cu Andreea

Masaj de relaxare facusem de fiecare data insa acum mi s-a parut cel mai „detaliat”. Adica pe langa miscarile cu care eram deja obisnuit, au mai aparut altele noi. De fapt totul a fost diferit, de la atmosfera si pana la desfasurare.

Mai intai Andreea m-a intrebat ce fel de mesaje am mai experiementat. Povestindu-i despre cele amintite mai sus, s-a gandit la un bonus: masaj de relaxare cu boluri tibetane.

Masaj de relaxare cu boluri tibetane by Andreea

Mi-a gasit si punctele dureroase din spate, datorate sederii prelungite in fata calculatorului. Doar ca nu s-a lasat si le-a masat pana cand… s-au „topit”. Cu miscari circulare, cu uleiuri esentiale si cu tot armamentul din dotare, au disparut ca prin minune.

M-a intrebat tot timpul daca e ok sau daca vreau apa. Eu ma simteam mai mult ca perfect asa ca am baut un pahar de apa abia la final. Mi-a explicat despre tehnicile folosite si despre faptul ca miscarile respective genereaza si un drenaj limfatic.

Asa de bine a fost incat in atmosfera relaxanta si cu uleiurile esentiale nu mi-am dat seama cand au trecut 60 de minute. Dar mai era ceva. Au urmat inca 20 de minute cu boluri tibetane.

Masaj vibrational

Este vorba despre un masaj vibrational. Sunt mai multe boluri metalice, cu dimensiuni si vibratii diferite care parca-mi sopteau ceva de genul unui Oooooooooooooo prelung.

Citind pe site-ul Darmasaj – terapie prin atingere, am aflat ca aceste boluri sunt de fapt instrumente muzicale orientale. Sunt confectionate din 7 metale diferite, corespunzatoare planetelor din sistemul solar. Iar sonoritatea prelunga pe care o dibuisem ca pe un Ooooooooooooo este de fapt OoooooooooooooooooooooM.

Hmmm, este un seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMn ca trebuie sa mai incerc ­čÖé

Ceea ce va doresc si voua!

Spor relaxator!

P.S.

Pana la 1 Mai ai reducere 30% la prima sedinta de masaj.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.