Am luat o pauza de cateva zile la postarile de pe blog. Dar nu la cateva bunatati la Miercurea fara carne. Pe care le-am inceput de Marti.
Pregatirea de Marti
Cand am fost la mare in mini-vacanta, la Hotel Afrodita din Venus micul dejun a fost variat si se schimba in fiecare zi.
In ultima zi mi-au placut „dovleceii frantuzesti”. Adica un fel de dovlecei pane facuti la cuptor, suficient de crocanti dar si de zemosi 🙂
Mai apreciasem astfel de dovlecei si la Craiova, chiar daca au fost facuti in alt stil.
Iar Marti am incercat in stilul meu. Adica free-style in 2 variante.
N-am folosit faina ci doar oua, ceapa si branza.
Prima varianta a fost cu dovlecei copti in tigaia de teflon dar fara ulei. Iar cand au fost aproape gata, am pus compozitia de ou, branza si ceapa pe fiecare felie.
A doua varianta a fost sa torn compozitia peste dovleceii copti. Si sa-i acopar. Adica o fel de omleta cu dovlecei.
A fost un CLOMPI, pentru ca am si intors omleta, ca pe clatita 🙂
Desi practic au fost aceelasi ingrediente, mi-a placut mai mult varianta de omleta.
De pe feliile de dovlecei s-a mai scurs compozitia. In schimba la omleta gustul a fost mai bun, imbinand toate ingredientele.
Bunatati la Miercurea fara Carne
Miercuri am fost la Food Bloggers. Asta nu inseamna ca am mancat cu carne ci dimpotriva ca am gasit multe bunatati la Miercurea fara carne.
Pentru de dimineata am avut un croissant la Marriott. Am baut si-o cafea cu ocazia asta.
Si pentru ca era in intervalul dulce, am adaugat si-o inghetata, imbogatita cu fructe.
La pranz am avut de ales intre o multime de salate, branza cu mucegai dar si cartofi. Din salate am luat din toate, am pus si branza insa vedeta au fost cartofii noi cu branza si marar. Ar fi mers si-un usturoi. Dar na’ eram la conferinta. Daca nu ma credeti, va las si imagini de la Food Bloggers.
Cam asa a fost farfuria mea.
Si acestea au fost ingredientele.
Blue Cheese
cartofi noi cu marar
salata cu porumb si avocado
rosii si castraveti
salata cu fructe, dar nu de mare
salata verde si morcovi
Seara am mancat ceva usor, fistic cu bere. Suficient de hranitoare dupa o zi lunga si obositoare.
Voi ati avut bunatati la Miercurea fara carne?
Update:
Daca vreti si ceva dulce, Brindusa va pofteste la clafoutis cu cirese negre.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei