Nu, n-am mancat cod. Ghinion de 13, Miercurea fara carne de azi a fost in cod galben de furtuna. Cu garnitura de canicula 🙂
Pentru de dimineata am ajustat codul galben la un mic dejun cu zacusca pe paine cu maia. Si castraveti verzi. Plus masline de Thassos.
Mic dejun in culoare de cod galben
Iar ca sa asortez culoarea micului dejun cu codul meteo, am mai pus si corcoduse. Dulci-acrisoare.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am profitat de visinele coapte din gradina si le-am combinat cu ciocolata neagra.
Yam-yam!
Si la pranz am profitat. De faptul ca inca mai gasesc ceapa si usturoi verde. Asa ca le-am integrat intr-un Clompi 🙂
Daca va intrebati de unde este frumoasa culoare galbena, sa stiti n-are legatura cu codul meteo. Ci cu ouale de la tara, peste care am mai pus branza si patrunjel.
Seara am reusit sa iau o pizza quattro formaggi inainte sa inceapa furtuna. A mers de minune cu un rosé rece, ca aia nu era vreme sa ma duc dupa bere 🙂
De obicei Miercuri si Vineri
Dar asta nu-i tot. Eu mananc fara carne 2 zile in fiecare saptamana. Miercurea, cand scriu si pe blog. Si a doua zi, de obicei Vinerea, fara sa mai scriu.
Doar Miercurea fara carne e fixa si se intampla chiar si la Food Bloggers, chiar daca sunt inconjurat de bunatati carnivore.
Vinerea asta sunt intr-un wine-trip si-ar fi pacat sa stric meniul pregatit de organizatori. Asa ca am mancat fara carne Marti.
Nu va spun tot meniul, vreau doar sa pun accentul pe ciorba, ca azi a lipsit din lista. De fapt a fost o supa crema de radacinoase si cartofi.
Fara crutoane. De fapt stiam reteta de crutoane dar n-aveam paine. Si cum pe canicula nu-mi place sa ies afara in timpul pranzului, m-am descurcat cu niste covrigei frageziti cu vin.
Cam asta a fost saptamana fara carne!
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei