Craiova 07 Iulie – Alerg pentru Spitalul Copiilor

Alergarile caritabile continua si vara. Azi am fost 6 persoane la evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor.

Craiova 07 Iulie - Alerg pentru Spitalul Copiilor

Unii au alergat mai repede, altii mai incet, unii au biciclit, iar altii n-au alergat dar au donat. Asa se face ca pe 7 Iulie de la Craiova s-au mai adunat inca 300 lei pentru Spitalul Copiilor.

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Alerg pentru Spitalul Copiilor este o initiativa sustinuta de Asociatia 1 Leu. Numele vine de la faptul ca daca fiecare roman ar da 1 leu pentru Spitalul Copiilor, aceasta ar putea fi construit de la zero in aproximativ 3 ani. Principalele modalitati de promovare au fost alergarile caritabile si strangerile de monede. De obicei se alerga in prima Sambata din fiecare luna in mai multe orase din Romania. Banii stransi se depun in contul Asociatiei 1 Leu, pana acum strangandu-se la nivel national suma de 675060 lei.

Vara in Craiova la Alerg pentru Spitalul Copiilor

Pana acum alergarea era la ora 10:00, odata cu venirea verii am tras ora mai devreme, ca sa nu ne sufoce caldura.

Prezenta poloneza la alergarea caritabila

Daca in iarna au fost la alergari soldatii polonezi si in primavara elevii de la Scoala Gimnaziala Gheorghe Titeica, acum am fost mai putini.

Scoala Gimnaziala Gheorghe Titeica

Este perioada de concedii, copiii sunt in vacante iar soldatii polonezi isi termina stagiul. Premiera la alergarea de azi a fost faptul ca am inceput deja cu 200 de lei.

Pai da, colega noastra de blogosfera Roxana Stiubei a donat inca de Miercuri la degustare, chiar daca n-a venit la alergare. Multumim!

Cum a fost la alergarea caritabila din Iulie

Azi vremea a fost posomorata in Parcul Romanescu, exact ca inainte de ploaie. Nu foarte cald dar cu o presiune atmosferica si o umiditate pe care le-am simtit. Chiar si-asa, cei aproximativ 2 km au trecut pe nesimtite, fiecare alergand in ritmul sau.

Noi in formatie de 3 am ajuns mai inainte. Mai cu o vorba, mai cu o amintire de la alte alergari, nici nu stiu cum s-a terminat tura.

alergare in 3

Liliana a alergat in ritmul ei si a ajuns un pic dupa noi.

Liliana solo

Iar Magda a biciclit pana cand am dat noi turul de parc.

bicicleala

Urmatoarea alergare caritabila in Septembrie

August e luna plina de vacante si ca atare voi alerga la mare. Dar ne revedem la alergarile caritabile din Craiova in prima parte a lunii Septembrie.

Pana atunci, va las cu imagini de la alergare.

Multumim pentru participare si sa ne revedem sanatosi in toamna!

Spor alergator!

Update:

Bonus natural de la alergarea de azi. In timp ce faceam┬ástretchingl dupa alergare, am zarit ciupercile odihnindu-se pe banca ­čÖé

ciuperci odihnindu-se pe banca

Spor odihnitor!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.