Let’s Do It Craiova si Dolj, pana pe 15 Septembrie

Probabil ca toata lumea a auzit despre actiunea de ecologizare Let’s Do It Romania. Voi insista pe Let’s Do It Craiova si Dolj.

Let's Do It Craiova si Dolj - Let's Do It Romania

Actiunea de ecologizare se va intampla la nivel national si global pe 15 Septembrie. Insa pana atunci se mai desfasoara cateva actiuni pregatitoare, absolut necesare.

Let’s Bike It Craiova pe 25 August

De exemplu Sambata, 25 August, se identifica pe biciclete zonele cu deseuri din Craiova si Dolj. Actiunea se numeste Let’s Bike It si se intampla intre 9:30 si 12:30.

Toate zonele cu deseuri sunt încărcate în World Waste Platform, prima bază de date despre deseuri dezvoltată la scală internatională.

Aceasta cuprinde informatii despre loc, tipuri, originea deseurilor pentru analiză si pentru a arăta progresul realizat. Zonele cu deseuri puse pe hartă vor fi curătate de voluntari pe 15 septembrie 2018, Ziua de Curătenie Natională.

Cum pui un morman cu deseuri pe hartă:

  • Instalezi gratuit aplicatia de mobil World Cleanup, disponibilă gratuit pentru Apple si Android,
  • Te inregistrezi în aplicatie cu contul de Google sau Facebook,
  • Când găsesti un morman cu deseuri, deschizi aplicatia si localizezi pe hartă mormanul,
  • Faci o poză si oferi câteva informatii despre morman!

Daca ati mai fost la actiunile Cycling Day, de data asta este bicicleala cu identificare. Dar Let’s Bike It se lasa si cu premii.

Let's Bike It si Let's Do It Craiova si Dolj

Iata mesajul organizatorilor. Ia-ti bicicleta, descarcă aplicatia World Cleanup pe telefon, mergi la vânătoare de deseuri si poti câstiga premii oferite de Decathlon, Karcher, Tchibo si Oti:

  • Premiul I: 3 Biciclete Oras Elops 100 Cadru Jos Negru B’Twin, Curatitor Karcher pentru biciclete,
  • Premiul II: 5 Trotinete Town 9EF Alb 15 Adulti Oxelo, 4 Aspiratoare Karcher,
  • Premiul III: 3 Corturi 2 Seconds Albastru Quechua, 2 Espresoare Tchibo Cafissimo,
  • Menţiuni: 20 Rucsacuri Drumetie MH500 20 L Negru Quechua, 10 mingi de baschet, 10 mingi de fotbal, 3 skateboard-uri Skate MID500 Robot Oxelo, 3 seturi badminton Set Fileu / 2 Rachete Easy Set Discover, Oti Mop Spray 2 in 1, Stergator Spray 3 in 1, Oti Gama saci menajeri Solid Extra

Let’s Do It Craiova si Dolj

Actiunea de identificare a zonelor cu deseuri este doar o prima actiune Let’s Do It Craiova si Dolj. Pana in 15 Septembrie se doreste atragerea a 35000 de voluntari pentru actiunile de ecologizare din Dolj.

Te implici?

Pentru orice informatii si detalii il puteti contacta pe Catalin Zamfir, coordonatorul de logistica pentru Craiova si Dolj, la 0723 663 100. Sau pe e-mail la catalin.zamfir@letsdoitromania.ro

Spor participator!

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.