Rosu natural la Miercurea fara carne

Bine v-am regasit la Miercurea fara carne in cod rosu natural 🙂 Pai da, daca tot am rosii adevarate, am zis sa mananc din plin.

Cod rosu natural inca de dimineata

Stati linistiti, n-am mancat cod de dimineata, ca si pestele e tot (din) carne. Desi unii zic ca e doar peste. Are oase? Este carne. Punct

Pentru de dimineata am avut rosii de tara. De-acolo codul rosu 🙂

mic dejun cu cod rosu natural

Cu salata de vinete facute la tara, cu zacusca si cu Grana Padano. Si de restul caramele masline 🙂

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat iar resveratrol cu ciocolata neagra.

struguri si ciocolata neagra

De data asta resveratrolul a fost sub forma de struguri. Imi plac strugurii astia care bat spre negru, cu coaja groasa si cu gust puternic. Proaspat culesi de dimineata si spalati, sunt reci de dimineata. Iar impreuna cu ciocolata la temperatura camerei, care parca se topeste in gura, formeaza un deliciu sanatos.

La pranz, iar rosii, dar in ciorba de legume.

ciorba de legume cu mamaliga

Pe care am desavarsit-o cu mamaliga si-un ardei iute.

Seara bag o salata de rosii cu branza. Ca sa stim o treaba cu rosu natural de dimineata pana seara.

La tara inca mai sunt rosii inflorite, sper sa mai am cel putin in Septembrie.

rosii inflorite

Si pentru ca tot am zis de tara, de rosii si de vinete, uitasem de o pofta pe care inca n-am facut-o la Miercurea fara carne. Porumb copt.

porumb copt

Imi place mult mai mult decat cel fiert, care mi se pare ca-si pierde gustul prin impregnare cu apa. Unii zic porumbul fiert sau copt este sanatos dar ca prin fierbere se pierd unele beneficii. Nu si prin coacere. Oricum ar fi, mi-am facut pofta in weekend.

Pana la un porumb copt si la Miercurea fara carne, vine si imaginea cu salata de rosii.

salata de rosii cu branza

Pofta buna fara carne! Fara carne!

Save

Save

Leave a Reply