Bine v-am regasit la Miercurea fara carne in cod rosu natural 🙂 Pai da, daca tot am rosii adevarate, am zis sa mananc din plin.
Cod rosu natural inca de dimineata
Stati linistiti, n-am mancat cod de dimineata, ca si pestele e tot (din) carne. Desi unii zic ca e doar peste. Are oase? Este carne. Punct
Pentru de dimineata am avut rosii de tara. De-acolo codul rosu 🙂
Cu salata de vinete facute la tara, cu zacusca si cu Grana Padano. Si de restul caramele masline 🙂
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat iar resveratrol cu ciocolata neagra.
De data asta resveratrolul a fost sub forma de struguri. Imi plac strugurii astia care bat spre negru, cu coaja groasa si cu gust puternic. Proaspat culesi de dimineata si spalati, sunt reci de dimineata. Iar impreuna cu ciocolata la temperatura camerei, care parca se topeste in gura, formeaza un deliciu sanatos.
La pranz, iar rosii, dar in ciorba de legume.
Pe care am desavarsit-o cu mamaliga si-un ardei iute.
Seara bag o salata de rosii cu branza. Ca sa stim o treaba cu rosu natural de dimineata pana seara.
La tara inca mai sunt rosii inflorite, sper sa mai am cel putin in Septembrie.
Si pentru ca tot am zis de tara, de rosii si de vinete, uitasem de o pofta pe care inca n-am facut-o la Miercurea fara carne. Porumb copt.
Imi place mult mai mult decat cel fiert, care mi se pare ca-si pierde gustul prin impregnare cu apa. Unii zic porumbul fiert sau copt este sanatos dar ca prin fierbere se pierd unele beneficii. Nu si prin coacere. Oricum ar fi, mi-am facut pofta in weekend.
Pana la un porumb copt si la Miercurea fara carne, vine si imaginea cu salata de rosii.
Pofta buna fara carne! Fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei