Ardei iute la Miercurea fara carne

Pentru Miercurea fara carne de azi mi-am propus sa am ardei iute la toate mesele. Si daca se poate, si de toate culorile 🙂

Pe langa faptul ca incerc sa bifez toate culorile si gusturile in fiecare zi, pentru iute mai am un motiv. De fapt 10 motive 🙂 Dar sa trecem la meniul zilei.

Ardei iute de dimineata pana seara

Pentru de dimineata am avut salata de vinete si zacusca, pe paine prajita.

salata de vinete si zacusca cu ardei iute

Insotite de masline de Thassos si de un ardei de culoare portocalie si iute, bineinteles.

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am savurat struguri negri ca resveratrolul si ciocolata neagra.

struguri si ciocolata neagra

Ciocolata neagra este all-season, insa strugurii proaspat culesi sunt un… must have de sezon 🙂

La pranz am bagat o ciorba de dovlecei, pe care am „indulcit-o” cu un ardei. De data asta de culoare verde-galbuie. Dar tot iute-moderat.

ciorba de dovlecei cu ardei iute

Dupa cum vedeti, am avut si o gama larga de culori azi. Nu doar la ardei.

Pe langa rosu, galben, bleumarin, am mai bifat verde, ciocolatiu, negru si portocaliu. Si cum lipseste albul, seara ma pregatesc sa-l completez.

N-am mai mancat de mult o pizza Quattro Formaggi asa ca o sa poftesc la ea mai pe seara. Cu ardei iute bineinteles.

Am o dilema aici: sa folosesc ardei proaspat, pe care sa-l maruntesc? Sau mai degraba un sos de ardei iute?

Daca gasesc un ardei iute rosu, il folosesc. Daca nu, maruntesc unul indiferent de culoare si completez cu sos rosu de ardei iute. Oricare ar fi alegerea, sting cu bere si pizza si iuteala.

Plus ca berea merge bine si cu meciul de handbal pe care-l joaca fetele de la SCM Craiova la Cisnadie. Sa fie cu noroc!

Iata si poz(n)a, ca sa nu ma credeti doar pe cuvant ci si pe imagini 😉

pizza quattro formaggi

N-am avut ardei verde de maruntit, asa ca am maruntit praz si ceapa verde 🙂

Pofta buna fara carne!

Update:

Tot am zis eu de alb mai pe seara, asa ca va invit la un lapte de migdale propus de Raluca.

Save

Save

Save

4 Comments

    • Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.