10 ani de Webstock, Vineri, 5 Octombrie la JW Marriott Bucuresti

2018 inseamna 10 ani de Webstock. E mult, e putin? Hai sa detaliez din propria experienta.

10 ani de Webstock

Cand am aterizat in 2012 la Webstock nu stiam foarte multe. Nici macar ca este cea mai mare conferinta social media din Romania. Am fost doar curios.

Webstock 2012

Doar ca de atunci, Webstock a devenit data fixa in programul toamnei. Daca n-ati fost niciodata la Webstock, poate va intrebati ce este asa de special la aceasta conferinta. Ei bine, in 3-4 cuvinte este cel mai interesant mix de informatii utile, atmosfera si networking. #decat atat.

Daca in 2012 doar am luat notite si-am bagat la cap ce ziceau speakerii, editiile urmatoare au fost si mai convingatoare. Am cunoscut mai multi bloggeri, am incheiat colaborari si am dat curs unor provocari.

Asadar, daca esti boboc la Webstock si nu prea stii pe nimeni, in prima faza trebuie doar sa te bucuri de atmosfera. La Webstock se da adunarea in Social Media romaneasca. Cu atat mai mult la 10 ani de Webstock, ma astept sa fie un eveniment de neuitat.

Daca insa ai uitat sa te inscrii, poti sa te uiti macar la transmisia live. Voi reveni cu link-ul transmisiei online.

10 ani de Webstock

Editia aniversara din 2018 ne-a pregatit multe surprize si ne pune in fata unor alegeri grele. In prima parte e usor. Adica e cea mai usoara cale sa-i asculti si sa pui intrebari unor persoane inspirationale.

  • De la 09:00 la 11:00 Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Mihaela Noroc si Cornel Amariei vor fi sursa noastra de inspiratie. Cu moderatie de la Cristina Bazavan.
  • In pauza de cafea pana la 11:30 ne asteapta activari si surprize de la sponsorii Webstock #10.
  • Urmeaza o noua sesiune inspirationala cu Cabral Ibacka, Dr, Vasi Radulescu, Laura Barbu si Matei Dima. Ii modereaza Chinezu – Cristian China Birta.

Ei bine, pauza de o ora dedicata pranzului si socializarii, urmeaza partea cea mai grea a conferintei. Deoarece sarbatorirea a 10 ani de Webstock continua pe 3 scene paralele. Si cum statu-n paralel in 3 zone diferite e inca la nivel de utopie, fiecare trebuie sa aleaga la care stage participa.

New Trends Stage la 10 ani de Webstock

New Trends Stage

New Trends Stage va propune 2 sesiuni:

14:30 – 16:00 Digital session cu Radu Ionescu (Dentsu Aegis Network Romania), Monica Jitariuc (MSL The Practice), Catalin Chirieac (Raiffeisen Bank), Mihai Toader-Pasti si Claudiu Butacu (Efden). Sesiunea digitala este moderata de Victor Kapra.

16:30 – 18:00 Social Platforms Session cu Vali Petcu – Zoso, Mickey Hash, Alexandru Negrea si Val Vesa, moderati de Sabina Cornovac.

Creativity Stage la 10 ani de Webstock

Creativity Stage

Si Creativity Stage va propune 2 sesiuni:

  • 14:30 – 16:00 Marketing Session cu Mugur Patrascu (Screen Native), Laurentiu Dumitrescu (Digital Star), Alexandra Horvath (Kubis) si Catalina Ciorei (Tribal Worldwide). Sesiunea este moderata de Cristian Florea.
  • 16:30 – 18:00 Communication Session cu Ioana Macoveiciuc – Printesa urbana, Andreea Balaban, Tereza Tranaka (Oxygen), Andreea Lupu (Starcom Romania), Raluca Radu (Answear). Sesiunea este moderata de Andreea Retea.

Galaxy Stage la 10 ani de Webstock

Galaxy Stage

Coincidenta sau nu, si Galaxy Stage va propune 2 sesiuni, in acelasi interval de timp:

  • 14:30 – 16:00 Influencer Marketing Session cu Ioana Marzac Sigarteu (Samsung), Vica Schipor-Doroftei (Bitdefender), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Florin Grozea (Hit Yourself Company) si Bianca Adam – Teguila. Sesiunea este moderata de George Man (Creative Market Agency).
  • 16:30 – 18:00 Storytelling Session cu Andreea Georgescu (scenarist), Radu F. Constantinescu (autor), Alex Cotet (scenarist si regizor), Marian Hurducas (Necktie Agency), moderati de Claudiu Butacu (Efden).

Greu de ales la 10 ani de Webstock.

Evident, puteti sa va duceti in prima sesiune la o scena si in a doua la alta scena, cu riscul aferent de a sta in picioare. Indiferent de alegeri, va sfatuiesc ca dupa ce apar inregistrarile online de la Webstock #10, sa le (re)vedeti pe toate.

Apoi urmeaza alte alegeri. Dupa cele 3 sesiune paralele, de la ora 19:00 scena se reuneste in formatul initial pentru Gala Webstock Awards. Se vor premia cele mai creative si inedite campanii in social media lansate in ultimul an in Romania.

In cadrul Galei Webstock aflam si cine este Personalitatea Online a Anului. Sper ca ati votat la provocarea lansata de Absolut. Si seara inca nu s-a incheiat. De la ora 21 urmeaza Webstock Party Absolut. Aici nu mai puteti urmari inregistrarile online. Trebuie sa va pastrati badge-ul pentru acces la party.

Cam despre asta este vorba la Webstock. Dar trebuie sa depasim vorbele si sa trecem la fapte.

Webstock este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania si este cea mai mare conferinta dedicata Social Media.

Spor participator!

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.