Gala SuperBlog 2018 la Royal Boutique Hotel in Poiana Brasov

Saptamana trecuta pe vremea asta ma pregateam pentru Gala SuperBlog 2018, aflata la editie aniversara de 10 ani. Si-n 2017 am fost la Gala de la Royal Boutique Hotel din Poiana Brasov.

Stiam deci drumul si locul dar mai stiam ca trebuie sa recuperez dupa absenta de la Gala Spring SuperBlog. Cu aceste ganduri am aterizat in Poiana 🙂

Spiderman la SuperBlog

Daca in competitie n-am ratat niciun deadline, am ratat in primavara Gala de la Mamaia. Si pana acolo stiam drumul si locul din primavara lui 2017. Doar ca in Mai 2018 drumurile m-au dus in Norvegia exact in timpul Galei. Nu ma plang, m-am bucurat de handbal in Norvegia iar acum am recuperat la Poiana Brasov.

Cum este la Gala SuperBlog

Daca Gala din 2017 a fost tot la Royal Boutique Hotel, am mai prins gale si-n Bucuresti, la Straja sau la Brasov, in alte locatii. Daca n-ati fost, sau daca vreti sa va reamintiti, am punctat anii 2012, 2013, 2014, 2015 si 2016.

De mentionat ca dupa prima participare la Gala din 2012, au aparut si editiile de primavara, cu galele corespunzatoare. Cea din 2015 mi-a fost fatala, in sensul ca la Spring SuperBlog 2015 am castigat trofeul. Adica pensionare din competitie.

De atunci ma reintalnesc cu bloggerii la Gala SuperBlog, acesta fiind de fiecare data moment de bucurie si de noi prietenii.

Pregatirea pentru Gala SuperBlog 2018

Gala SuperBlog 2018 n-a facut exceptie de la regula. Am ajuns un pic mai inainte de inceperea evenimentului iar Poiana Brasov ne-a intampinat cu zapada. Asa se vedea de pe terasa camerei de la Royal Boutique Hotel.

panorama Royal Boutique Hotel

Am profitat de vreme si de peisaj pentru o scurta plimbare prin Poiana.

prin Poiana Brasov

Am mai recuperat pe traseu 2 blogoltence venite tocmai de la Cluuuuj si ne-am facut pofta de Gala.

prin Poiana Brasov

Cum a fost la Gala SuperBlog 2018

La Gala, fiecare a avut de spus cateva cuvinte, fie ca a fost vorba de organizatori, sponsori, concurenti sau parteneri.

Am zis si eu ceva, nu mai tin minte exact ce, pentru ca nu-mi pregatisem un discurs.

cateva vorbe la Gala

Apoi au inceput sa vorbeasca bloggerii participanti, de la coada clasamentului spre top. A propos de coada, a fost o editie de-a stat mâța în coadă. Da, la Gala, Pisica Neagra a trebui sa vorbeasca ultima si a stat la coada pana cand au vorbit toti.

Matza castigatoare

Georgiana Mihaila a castigat SuperBlog 2018. Cica mâțele au 9 vieti. Anul 10 i-a fost fatal si mâțoltencei, din punct de vedere competitional. Felicitari si bun venit in CPSB (Clubul Pensionarilor SuperBlog)!

Bai fratilor, s-a intors lumea cu fundu-n sus. Daca inainte editia de primavara era considerata mai mult de bloggerite, acus in top 10 au fost #decat feminine. Cred ca se razbuna ca le-am suflat Springul in 2015 🙂

Felicitari Mona Rusinescu pentru locul 2! Cu penalizare corespunzatoare pentru lipsa de la Gala.

Mona Rusinescu locul 2

Felicitari Oana Andreea Racaru pentru locul 3 obtinut la prima participare.

Oana Racaru locul 3

Pai nu v-am spus ca s-au schimbat datele la SuperBlog?

Ehehei, pe vremea mea intai sperai sa fii finalist, pe urma in prima jumatate si tot asa cu injumatatirea intervalului. Acum, probabil de la incalzirea globala, nici incalzirea initiala la SuperBlog nu mai este necesara.

Felicitari tuturor participantilor dar mai ales celor care au reusit sa ajunga la Gala SuperBlog 2018!

Poza de grup la Gala SuperBlog 2018

Daca ai ajuns si la Gala, experienta e completa si virusul e luat. Ne auzim la primavara 🙂

panorama Gala SuperBlog 2018

Sarbatoarea SuperBlog

Dar pana atunci sa va spun ca daca ati vazut Gala din live-uri sau din inregistrarea oficiala, data viitoare sa faceti bine si s-o vedeti in direct de la fata locului.

live la Gala SuperBlog 2018

Acolo este adevarata sarbatoare. Mai intai o sarbatoare a emotiilor, a premiilor si a felicitarilor. Apoi o sarbatoare a surprizelor, pentru ca de fiecare data exista cel putin o surpriza.

Acum au fost mai multe. Cea mai placuta a fost participarea la gala a mult-incercatului Radu Tuglea. Multa sanatate si participari nenumarate la urmatoarele gale SB!

Apoi, pentru ca era moment aniversar de 10 ani, am avut o surpriza colectiva pentru Claudia si Albert. Superbloggeri mai vechi sau mai noi, au complotat pentru un materiale video in care fiecare si-a spus gandurile pret de cateva secunde.

Puteti sa vedeti si inregistrarea pe Youtube, dar nu e acelasi lucru ca prima vizionare la Brasov 🙂

Gala SuperBlog 2018

Party SuperBlog 2018

Nu mai este o supriza ca dupa emotiile de la Gala, incepe Party SuperBlog, #cudetoate:

Hora SuperBlog 2018

Hora SuperBlog 2018

superbloggeri calcand pe bec

superbloggeri calcand pe becuri

ritmuri dezlantuite

ritmuri dezlantuite

Brasoveanca

Brasoveanca

Nu puteam sa ratam Brasoveanca tocmai la Poiana Brasov 🙂 Si tot asa, cat a fost fiecare in stare.

Pana la editia viitoare va las cu imagini de la editia aniversara SB 10 ani.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.