Varza de Bruxelles la Miercurea fara carne

Daca tot suntem varza de Bruxelles in ochii Uniunii Europene, m-am adaptat si eu la meniu. Si nu oricum, ci cu ciorba. 

„Pentru de dimineata” am deschis ochii cu oua ochiuri pe mamaliga coapta. In compania selecta a maslinelor de Thassos si a rosiilor uscate.

ochiuri si mamaliga

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am continuat cu vitmina C sub forma de portocala. Si sub o bucatica de ciocolata neagra.

portocala si ciocolata

La pranz am facut un mix intercultural si coloristic. Orez asiatic cu cascaval pane, ambele inconjurate de salata de sfecla rosie.

orez asiatic, cascaval pane si sfecla rosie

Ciorba de varza de Bruxelles

Seara m-am pastrat pentru varza de Bruxelles.

ciorba de varza de Bruxelles

N-a fost doar mini-varza in ciorba, au mai fost si alte legume, si conopida. Dar varza bruxelleza a fost vedeta.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.