Daca tot suntem varza de Bruxelles in ochii Uniunii Europene, m-am adaptat si eu la meniu. Si nu oricum, ci cu ciorba.
„Pentru de dimineata” am deschis ochii cu oua ochiuri pe mamaliga coapta. In compania selecta a maslinelor de Thassos si a rosiilor uscate.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am continuat cu vitmina C sub forma de portocala. Si sub o bucatica de ciocolata neagra.
La pranz am facut un mix intercultural si coloristic. Orez asiatic cu cascaval pane, ambele inconjurate de salata de sfecla rosie.
Ciorba de varza de Bruxelles
Seara m-am pastrat pentru varza de Bruxelles.
N-a fost doar mini-varza in ciorba, au mai fost si alte legume, si conopida. Dar varza bruxelleza a fost vedeta.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei