Fasole cu rosii uscate la Miercurea fara carne

La Miercurea fara carne de azi am avut de toate si am incheiat en fanfare: fasole cu rosii uscate. Am incercat sa le bifez pe toate. Si crude si coapte. Si amare si sarate. Si acre si colorate.

Pentru de dimineata am avut in premiera ceva din faina de quinoa, ceapa si ulei de masline. Ideal pentru cei care au probleme cu glutenul dar vor sa manance ceva fainos 🙂 Am acompaniat-o cu branza de capra si rosii cherry. Dimineata crude si seara uscate 🙂

faina de quinoa

Eu n-am probleme cu glutenul, dar daca tot am descoperit minunatia la Marea de Cristal, am zis sa gust. Am fost cu o zi inainte in recunoastere la Centrul de slabire si infrumusetare din Craiova, cu nume de mare.

masaj chinezesc

Pe langa un masaj chinezesc (micromasaj), la sfarsit doamna Ioana Privantu m-a servit cu mai multe bunatati. Pentru ca mi-au placut mult minunile cu faina de quinoa si cu ceapa, am primit si la pachet.

fara gluten

Masajul a venit la pachet cu o trecere in revista a tuturor facilitatilor de la Marea de Cristal. Daca nu ma credeti pe cuvinte, va las si imagini 🙂

Revenind la ziua de Miercuri, in intervalul dulce 09:00 – 11:00 m-am dedulcit la ciocolata neagra cu banana. Si aici trebuie sa ma credeti pe cuvant, pentru ca poza n-am facut 🙂

La pranz am mancat 2 feluri. Mai intai ciorba de legume cu ardei iute.

ciorba de legume

Am continuat cu mamaliguta inconjurata de ciuperci la gratar. Am adaugat si-un castravete murat, pentru a completa gusturile.

ciuperci cu mamaliga

Fasole cu rosii uscate la masa de seara

Masa de seara inseamna pentru mine orele 17:00 – 18:00. Adica am manacat ceva consistent, ca sa-mi ajunga pana maine dimineata 🙂 N-a fost vorba despre ciorba de fasole, ci despre o fasole mai scazuta. Nu pot spune chiar uscata, in schimb am completat cu rosii uscate. Bogate in licopen si fibre, completate cu seminte.

fasole cu rosii uscate

A mers bine si cu un pahar de vin rosu. De ce e bine sa mancam fasole si cat, am aflat de la Oana Cuzino.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.