Muzica de weekend pentru Sarbatori luminate si binecuvantate

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad Blocker activat. Pana se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Va spuneam ca weekendul trecut a fost foarte aglomerat in evenimente. Atat de aglomerat, incat abia acum aveti ocazia sa vedeti ce muzica de weekend am savurat.

V-am deja zis ca Sambata ne-am bucurat cu Placido Domingo Jr. & Friends. Ei bine, Duminica seara am revenit la ritmuri romanesti, alaturi de Corbu.

Sergiu Corbu Boldor, muzica de weekend craiovean de Florii

Corbu la Craiova, muzica de weekend exact de Florii

Cum ne sta bine de Florii, ne-am bucurat de ritmuri romanesti alaturi de Corbu. Pe Sergiu Corbu Boldor il stiam de la alte descalecari ad-hoc in Craiova, timp de 2 fire, 2 paie.

Acum au venit cu proiectul Corbu, in formatie completa.

Ne-au salutat si s-au pus pe treaba 🙂

Apogeul a fost atins impreuna cu Marin, corect gramatical 🙂

Speram sa fie o poveste fara sfarsit, la fel ca melodia de final.

Pana la urmatoarea aparitie in Craiova, va las cu imagini de la Gaya.

SoNoRo 2019 la Muzeul de Arta Craiova

Miercuri am reluat experientele muzicale, de data asta cu SoNoRo 2019 si Francesco Ionascu, Razvan Popovici si Marcin Sieniawski.

Mai intai ritmuri romanesti, Aubade pentru trio de coarde, de George Enescu.

Apoi sonata pentru vioara si violoncel, de Maurice Ravel.

La final, Trio de coarde de Jean Cras.

Pentru bis, Francesco Ionascu, Razvan Popovici si Marcin Sieniavski ne-au pregatit o premiera pentru Romania. Va las s-o descoperiti (cu Shazam sau cu ce mai stiti).

Daca ati ratat sonoritatile de la Muzeul de Arta Craiova, va las cu imagini de la concert si cu o invitatie la Cetate, pentru Sambata seara. Pai nu v-am prevenit inca de la titlu ca este vorba de muzica de weekend, pentru Sarbatori luminate si binecuvantate?

Tinerii muzicieni selectați în programul SoNoRo Interferențe 2019 sustin concertul de gala la Portul Cultural Cetate,. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:00 bursierii va vor incanta pe ritmuri de Sergei Rachmaninov, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Dmitri Șostakovici, Max Bruch, Gabriel Fauré si Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Pana atunci, alaturi de blogolteni, va urez Sarbatori luminate si binecuvantate!

Sarbatori luminate si binecuvantate!

Spor!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.