Prietenii lui Placido Domingo Jr, in premiera la Craiova

Va spuneam ca astept cu nerabdare concertul Placido Domingo Jr & Friends. N-au fost chiar toti prietenii lui Placido Domingo Jr, cum era anuntat pe afis. Dar au fost suficiente voci incat sa ridice Sala Polivalenta Craiova in picioare.

Sala Polivalenta Craiova in picioare

Prietenii lui Placido Domingo Jr la Craiova

Prietenii lui Placido Domingo Jr care au venit pentru premiera de la Craiova au fost de fapt… prietene. Alin Stoica si Vali Boghean n-au mai ajuns, insa am avut mai mult timp sa le ascultam pe Irina Polivanova si pe Laura Bretan.

Mai intai a aparut pe scena Irina Polivanova.

Apoi Irina Polivanova impreuna cu Placido Domingo Jr.

Irina Polivanova si Placido Domingo Jr. au cantat si in duet, dar si fiecare singur. Au cantat si pe scena, dar si printre spectatori.

Irina Polivanova si Placido Domingo Jr.

Dar cea care a ridicat prima data Sala Polivalenta din Craiova in picioare, a fost Laura Bretan

Laura nu este atat de experimentata sau cunoscuta ca Irina Polivanova, dar cu siguranta transmite mai mult publicului. Este un diamant promitator care asteapta sa fie slefuit pentru a fi si mai stralucitor.

Laura Bretan la Craiova

Simpatica, finuta, cu bucuria pe chip si vizibil emotionata sa fie ovationata de atata lume, Laura Bretan a fost revelatia serii. Si nu cred ca doar pentru mine, ci pentru toti cei care s-au ridicat in picioare.

Placido Domingo Jr ne-a incantat cu cateva ritmuri sud-americane, stilul sau fiind diferit de cel al tatalui care a facut celebru acest nume. Daca tatal sau a fost unul dintre „cei 3 tenori”, juniorul ramane unul dintre cei mai cunoscuti compozitori.

A fost o seara frumoasa si relaxata, incheiata cu aplauze prelungite si cu oameni incantati pe scena si in sala. In mare forma a fost si orchestra Filarmonicii Oltenia din Craiova, condusa de dirijorul Marius Hristescu.

prietenii lui Placido Domingo Jr la Craiova

Pana la urmatoarea isprava de acest gen, va las cu mai multe imagini de la concert.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.