Kappa la oferta, nimic n-am dat, nimic n-am luat

Mi-a placut sigla Robe di Kappa de cand am vazut-o prima data in vremea liceului. O vedeam la echipamentele sportive din campionatul italian de fotbal si mi s-a parut deosebita. Asa ca acum, cand am vazut pantofi de sport Kappa la oferta, mi-am si luat.

pantofi de sport Kappa

Kappa la oferta in Auchan

Din Auchan cumpar aproape zilnic, fiind aproape de serviciu. Alimente, mancare, apa, bere si toate cele necesare. Mi-am mai cumparat diverse articole de imbracaminte si au fost ok. Incaltaminte nu mi-am luat insa vazand Kappa la oferta cu 125 lei, am zis ca merita incercat.

La Auchan-ul de langa job nu era valabila oferta. Asa ca pana sa ajung in Auchan Electroputere Mall, pantofii de sport au mai primit inca o reducere. I-am luat pe 15 Aprilie cu 99,8 lei (cu tot cu plasa).

Atunci n-am stiut, dar pe 4 Iunie m-am prins ca de fapt am luat plasa. Nu mi-am luat incaltarile ca sa alerg, sa practic vreun sport sau sa escaladez munti, ci ca sa merg cu ei prin oras. Ei bine, pe 4 Iunie am descoperit ca au gauri in calcai, dupa ce m-a prins ploaia prin oras. Aveam umbrela dar mergand pe jos am simtit apa in interiorul pantofilor.

Cand am ajuns acasa m-am uitat si am descoperit ca la ambii pantofi s-a deteriorat partea de la calcai. Cam repede, dupa circa o luna de folosire moderata.

Kappa la oferta

Nu stiu daca s-a nimerit la mine o pereche proasta, dar tind sa cred ca este materialul prost, avand in vedere ca s-a stricat la ambele calcaie.

calcai deteriorat

Asta este, mi-am adus aminte de o vorba mai veche: nimic n-am dat, nimic n-am luat. Doar apa la galosi ­čÖü

Dar ceva am mai invatat. Indiferent de marca de pe incaltaminte, pretul reflecta calitatea in mare parte. Nu zic ca la alte preturi s-ar putea sa fie incaltamintea mai buna, zic doar ca ma voi feri de aceasta marca.

Spor invatator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.