Amicale surpriza la handbal cu CS Dacia Mioveni la Craiova

Numai maine nu-i poimaine asa ca se mai joaca 2 meciuri amicale surpriza la handbal. Dupa turneele de pregatire de la Valcea, Craiova si Zalau, craiovencele joaca inca 2 meciuri amicale (fara public) cu divizionara A din Mioveni.

amicale surpriza la handbal

Dupa ce au castigat Cupa Craiovei, leoaicele alb-albastre au plecat in turneul de pregatire de la Zalau. Au fost 2 victorii si 1 infrangere, asa ca SCM Craiova s-a clasat pe locul 2.

  • SCM Craiova – U Cluj 27 : 26,
  • SCM Craiova – HC Zalau 25 : 28,
  • SCM Craiova – CSM Slatina 20 : 16.

Meciul cu Slatina a fost antologic, dupa ce la pauza Slatina marcase aproape dublu fata de Craiova. Scorul pauzei intre SCM Craiova si CSM Slatina era 7 : 13.

In repriza a doua Bianca Curment a zidit poarta Craiovei si Slatina a inscris doar 3 goluri!!! Craiovencele au invins cu 20 : 16 iar Bianca a fost declarata portarul turneului.

Din nou vesti bune din poarta Craiovei, dupa ce la turneul amical din Valcea portarul competitiei a fost Andreea Chetraru.

Semne bune si pentru revenirea Anei Maria Ticu, Rata fiind declarata jucatoarea turneului de la Craiova.

Meciuri amicale surpriza la handbal cu CS Dacia Mioveni

Se apropie primele meciuri oficiale, astfel incat oficialii de la SCM Craiova au simtit probabil nevoia unor noi amicale la finalul perioadei de pregatire.

Adversarele sunt handbalistele de la divizionara CS Dacia Mioveni. Adica o echipa mai slab cotata dar ambitioasa, care va fi partener de pregatire pentru 2 zile.

amicale cu Mioveni

Mioveniul s-a intarit cu cateva jucatoare din Liga Florilor, printre care si Ionica Munteanu, fosta portarita a Craiovei.

Vineri de la ora 16:30 si Sambata dimineata sunt programate cele 2 meciuri amicale speciale. Speciale deoarece aceste meciuri de pregatire nu se vor desfasura cu public.

Update:

Primul meci s-a incheiat cu scorul 26 : 20 pentru SCM Craiova. Aveti aici mai multe imagini de la partida de pregatire cu Mioveni din aceasta seara.

Meciul de Sambata dimineata s-a incheiat cu scorul 24 : 23 (11:11).

Ce urmeaza?

Urmeaza debutul in Liga Florilor pe 1 Septembrie la Gloria Bistrita, apoi primul meci acasa cu HC Zalau pe 4 Septembrie.

Pe 7 si 8 Septembrie vor fi primele meciuri in Cupa EHF cu italiencele de la Jomi Salerno.

Cu 11 meciuri amicale si 2 meciuri oficiale inainte de debutul european, craiovencele spera sa fie pregatite pentru inca un sezon de tinut minte.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.