Piscine ieftine pentru zile caniculare

V-ati saturat de caldura, dar inca n-a venit vacanta? Sau poate tocmai ce s-a terminat? O solutie poate fi piscina proprie. Asta bineinteles daca stati la casa si daca stiti ca exista si piscine ieftine.

piscine ieftine

Zile caniculare si solutii salvatoare

Eu nu stau la casa, ci la bloc, la etajul 4. Asa ca in loc de piscina… am sauna 🙂 Insa daca as avea casa mi-as pune o piscina in curte.

Sora mea sta la casa si are o piscina demontabila. Nu foarte mare, insa suficient de incapatoare incat sa te refugiezi in zilele caniculare.

Nu stiu cat incapatoare este curtea voastra sau unde ati vrea sa amplasati piscina. Insa am aflat ca exista piscine metalice, supraterane sau ingropate, ovale sau rotunde, la cel mai bun raport pret-calitate.

Credeti ca asa ceva nu se poate? Ba da, la calitate germana, cu transport si montaj gratuit pe teritoriul Romaniei. Daca ti-am trezit interesul, hai sa detaliem despre aceste piscine ieftine, pentru toate gusturile.

Piscine ieftine pe gustul tuturor

Imi place ideea de a nu ocupa tot timpul gradina cu o piscina, ci doar in timpul verii. Astfel incat o piscina metalica, supraterana, se poate monta doar pe timpul verii caniculare. Si apoi se demonteaza si se depoziteaza pana vara viitoare.

Bine, daca veti suficient loc in curte, aveti si posibilitatea sa aveti o piscina permanenta. Asa puteti sa dati si cateva „brate” prin apa, insa voi stiti cat puteti sa va intindeti.

Eu m-as orienta mai degraba spre niste piscine ieftine, metalice. Pe care sa le montezi doar cand ai nevoie. Doar pentru balaceala si racoreala.

piscina metalica

Din punct de vedere constructiv, piscinele metalice pot fi ingropate partial sau in totalitate. Iar anumite modele poti fi instalate si total suprateran.

Indiferent de model, piscinele metalice se comercializeaza sub forma unui kit. Kitul complet include:

  • bazinul din otel galvanizat,
  • liner prefabricat,
  • sistem de filtrare optim dimensionat,
  • skimmer si duze de refulare si de aspiratie,
  • pasla antimicrobiana,
  • scara din otel inoxidabil,
  • racorduri si fitinguri PVC.

Bazinul din otel galvanizat este special tratat, suprafata fiind acoperita cu poliester si lac protector.
Linerul prefabricat (folia) este un invelis interior realizat din PVC, stabilizat UV si rezistent la inghet. Are o culoare albastru „Adria” si grosime de 0,8 mm.
Sistemul de filtrare este pe baza de nisip cuartos. Este compus din pompa centrifuga pentru piscine cu prefiltru, filtru nisip cu vana cu 6 cai si nisip cuartos.

V-am dat aceste detalii doar ca sa va faceti o idee despre ce inseamna o astfel de piscina. Insa nu trebuie sa va bateti capul, montarea este gratuita. La fel ca si transportul pe teritoriul Romaniei. Astfel incat nu va mai ramane decat sa va relaxati 🙂

Zile senine si balaceala maxima

Cu o astfel de piscina trebuie doar sa va balaciti pana cand uitati de canicula. Dar nu cumva sa uitati berea 🙂 Sau poate o sampanie rece.

Impresia de mare albastra este data de culoarea Adria, nu va mai ramane decat sa va bucurati de balaceala. Si sa uitati pentru cateva minute sau ore ca inca nu sunteti in vacanta.

Nu inchei fara cateva sfaturi din experienta sorei mele.

Atentie cu apa de la piscina! Daca o tratati, nu trebuie sa lasati cainele casei sa bea din ea. La noi s-a intamplat si cateva zile nu prea i-a placut ce-a ingerat.

Trebuie sa stiti ca dupa ce montati piscina, gazonul de sub ea se usuca si terenul se intareste. Insa este un spatiu foarte bun pentru masa de tenis, dupa ce nu mai folositi piscina 🙂

Nu stiu cat de clar se vede sub masa urma de cerc de unde a fost piscina 🙂 Cam atat, va las pentru ca ma pregatesc de balaceala.

Spor balacitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.