Clienti Vodafone, beneficii UPC. Clienti UPC, beneficii Vodafone. Clienti comuni, beneficii multiple

Va spuneam ca de la 1 August Vodafone si UPC impreuna inseamna o conectare mai buna. Ei bine, au aparut si primele pachete de bun-venit si beneficii mixte pentru clienti Vodafone, clienti UPC si clienti comuni.

clienti Vodafone si UPC

Mai ziceam ca astept ofertele. Acum va pot spune ca ofertele se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Sunt vizati si clientii noi, si clientii Vodafone, si clientii UPC dar si clientii comuni Vodafone-UPC. Cum ar veni, oferte pentru toti.

Serviciile TV și cele de internet fix se transforma in beneficii noi, disponibile din 18 Septembrie pentru clientii persoane fizice și juridice.

Beneficii UPC pentru clienti Vodafone

Daca esti deja client Vodafone esti rasplatit cu un bonus. O lună cu beneficii de care să te bucuri cu întreaga familie:

  • Internet mobil national nelimitat. Adica trafic de internet nelimitat, la viteze 4G, valabil pe teritoriul României.
  • Mii de ore filme si seriale, oriunde.
  • Acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibilă în App Store și Google Play.

Beneficii Vodafone pentru clienti UPC

Daca esti deja client UPC, primești internet mobil, gratuit, ca să te bucuri de rețeaua Vodafone oriunde. Plus extra-reduceri.

  • 100 GB internet mobil și router inclus,
  • 100€ reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone,
  • Pe lângă toate acestea îți oferim, în abonamentul tău TV, o lună gratuită cu cele mai importante competitii sportive. Adica se activeaza bonusul automat și vei avea acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD, pe întreaga perioadă 17 septembrie – 16 octombrie 2019.

Pentru clientii Vodafone-UPC beneficiile se cumuleaza

Ai 3 luni gratuite cu beneficii de care să te bucuri cu întreaga familie:

  • Trafic de internet nelimitat, la viteze 4G, valabil pe teritoriul României.
  • Mii de ore de filme si seriale oriunde. Acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibilă în App Store și Google Play.
  • Pe lângă toate acestea în abonamentul tău TV, o lună gratuită cu cele mai importante competitii sportive. Se activeaza bonusul automat si ai avea acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD, pe întreaga perioadă 17 septembrie – 16 octombrie 2019.

Vi se pare deja o mai buna conectare? Daca nu, aveti toate detaliile impreuna.

Spor conector!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.