Astia din diaspora… am eu o presimtire

Am auzit-o pe Veorica la dezbaterea cu foile in fata, vorbind despre astia din diaspora. Acum zice ca l-a citat pe Iohannis. Doar ca la presedinte nu vorbeste  gura fara el. Iar eu nu l-am auzit vorbind asa despre romanii din strainatate.

Despre astia din diaspora am auzit multe la PSD

Pe Iohannis nu l-am auzit vorbind aiurea despre diaspora. I-am auzit insa pe pesedisti vorbind foarte urat. Si folosind termeni ca „spalatori de cururi” si „curve”.

L-am auzit pe Badalau cu dedicatii maneliste in care „se pișă pe diaspora”, „PSD e la putere” s.a.m.d.

L-am auzit pe Cocalardo de la finante spunand ca vrea sa limiteze dreptul de munca in strainatate.

Revenim la Veorica

Uite-asa se-nvarte cercul (indiferent de arie) si ne intoarcem la Veorica.

Duduia era in concediu cand protestatarii din diaspora si din tara au fost gazati, batuti si udati cu tunurile de apa. Era premier dar nu stie ce s-a intamplat, nici gura nu-i pute. Insa pe aceeasi gura scoate afirmatia ca s-a incercat o lovitura de stat la Bucuresti.

astia din diaspora

Sursa foto

La fel zicea si cand a iesit lumea in strada impotriva ordonantei 13. Atunci era in Parlamentul European si asta a spus acolo. Ca se incearca doborarea guvernului prin metode nedemocratice. Guvern care a fost trantit apoi prin motiunea de cenzura a PSD-ului contra propriului premier.

Am eu presimitirea ca „astia” din diaspora o sa-i tranteasca o lovitura de stat acasa. Nu in sensul ca diaspora va sta acasa in turul 2, ci ca vor vota in numar si mai mare. Si o vor trimite pe Veorica acasa cu nota de copiat.

2, stai jos! Ca atat a luat Veorica in strainatate, 2,68%. Fata de Iohannis care a luat 53,77%. In turul 2 va fi si mai mare diferenta in diaspora.

Hai la vot!

Indiferent daca sunteti in tara sau in strainatate, hai la vot! Nu conteaza ca votati in Pristina sau in Podgorica, conteaza sa votati.

Nu ma astept la post-reactii Veorica in limba engleza. Astept sa nu mai aud prostii la nivel inalt.

Spor intelegator!

Update:

Expresia „ăștia” vine la parchet cu cel puțin 10 minciuni.

Viorica Dăncilă despre întâlnirea lui Klaus Iohannis cu diaspora

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.