Cu casca, fara casca. Dar sarma unde era?

Cu casca sau fara casca? Se stie deja ca a fost un Fake News marca PSD. Intrebarea adevarata este daca avea fire casca. Sau daca firele erau de sarma. Sau poate wireless.

Cu casca, fara casca, dar sarma unde era?

Sirma era pe Facebook si distribuia Fake News. Nu pot sa spun altceva despre prosteala la care se deda din nou Firea. Mai intai s-a facut de ras cu distribuirea „cacanariilor” despre Spitalul Copiilor. Acum Firea se face din nou de cacao cu o distribuire. Cum de ce? Pentru ca nu este interzis nici Like-ul si nici Share-ul.

Dupa ce PSD si duamna Firea au mintit ca bucurestenii au huiduit-o pe Simona Halep, acum au incercat prosteala cu casca din urechea presedintelui.

Atunci au dat vina pe Dracnea. Acum probabil le-a soptit cineva in casca sa puna imaginea respectiva pe Facebook, cu afirmatia ca Iohannis vine la conferinta de presa cu casca.

Amintirile ne chinuiesc, amintirile ne rascolesc

Inainte de 90, in scurtele momente de divertisment de la TVR, era emisiunea „Cu masca, fara masca”. O vedetea era mascata si spectatorii incercau sa ghiceasca cine este sub masca. Dar macar era divertisment, nu minciuna gogonata.

Acum, ca minciuna PSD a fost demascata, ma gandesc la alta casca de pe vremea lu’ ceasca. Erau niste casti la coafor si dupa ce doamnele „se faceau permanent”, stateau multa vreme cu capul in casca respectiva. Probabil ca daca nu se regleaza bine temperatura, se mai prajesc si cativa neuroni.

cu casca, fara casca

Sursa foto

Asa si cu p(r)ostacele de frunte ale PSD-ului. Probabil afectate de la prea mult timp de stat cu capul in casca, posteaza prostii pe Facebook. La brat cu colegii de partid. Ca sa fie dusa prostia pana la capat, Veorica tine sa inceapa conferinta de presa spunand si aratand ca n-are casti in urechi.

Dar problema nu este la urechi, ci mai sus. Si la cei care le baga in cap asemenea prostii, pe care le preiau nemestecate, indiferent cat sunt de penibili.

Cine are urechi de auzit sa auda. Iar cine are ochi sa vada ca PSD minte in continuare. Si mergeti la vot, fratilor!

Mai vreti minciuni? Doar ascultati-o pe pe Veorica spunand ca-si doreste sa se faca lumina in dosarul 10 August, cat mai repede. Pai de-aia ati secretizat dosarul, ca sa grabiti ancheta?

Spor demascator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.