Ayatolahii din sanatate si propaganda comunista

Ayatolahii din sanatate sunt liderii absoluti, care nu pot fi deranjati de pe pozitii. Trebuie sa-si mentina privilegiile prin orice mijloace, chiar si printr-un regulament intern discutabil.

clasa politica reclamata de proteste. Sechele externe si interne. un om Ayatolahii din sanatate

Regulament intern ASSMB

Regulamentul nu este pentru supusii care fac greva de solidaritate cu Beuran. Este doar pentru cei de tipul consilierei juridice care a vorbit despre neregulile financiare de la Spitalul Victor Gomoiu.

Era nevoie de un regulament si pentru ceilalti, deoarece pentru cei din sistem omerta functioneaza deja.

A propos de regulament, la Art. 10 se mentioneaza ca salariatii nu trebuie sa aduca prejudicii de imagine.

Ce credeti, cazul pacientei incendiate la Spitalul Floreasca a adus un prejudiciu de imagine ASSMB?

Ati auzit pe cineva din conducere sau pe Firea luand pozitie fata de acest caz? In afara de greva-omerta cu parafe n-am mai vazut alte poziitii.

Ayatolahii din sanatate si imaginea spitalelor din Bucuresti

Imaginea spitalelor din Bucuresti a suferit in primul rand din cauza unor evenimente cu arsi.

A fost mai intai cazul bebelusilor morti in incendiul de la Maternitatea Giulesti.

Apoi cazul Colectiv, cand ministrul Sanatatii ne dadea asigurari ca pacientii sunt bine ingrijiti si nu-i nevoie de ajutor extern. De-atata ingrijiri si de infectii nozocomiale, multi au murit cu zile.

Dar informatiile au iesit la iveala, lumea a iesit in strada si acum multi trebuie sa dea cu subsemnatul.

Iar acum suntem in plin scandal dupa decesul pacientei incendiate la Spitalul Floreasca.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) reactioneaza si spune ca regulamentul nu poate influenta regulamentele interne ale celor 19 unitati sanitare.

Si atunci care este rolul sau? Sa fie un Bau-Bau pentru cei care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu Firea?

Citind articolul respectiv, mi se pare un regulament care mai mult abureste, decat lamureste.

Voi ce credeti, jurnalistul il intreaba pe medic/angajat sa spuna despre ASSMB sau il intreaba despre parerea lui intr-un caz dat, despre ce-a vazut sau a facut?

Articolul 61

Ce s-or fi gandit cei de la Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti cand au dat regulamentul din 19 Dec 2019? Daca vom comunica doar ce vrem noi, suntem mai feriti. Plus ca-i „ardem” pe cei care ciripesc! Iar sanctiunile nu sunt deloc mici, mergand pana la concediere.

Ayatolahii din sanatate

Intentia se inscrie in practica generala de a comunica doar ce le convine. De exemplu, pacienta incendiata ar fi fost doar o anexa la un protocol, daca stirea n-ar fi explodat in presa.

Medicii solidari cu Beuran, ar fi spus ca sunt probleme in sistem, daca n-ar fi aparut acuzatiile din presa? Toata lumea merge pe burta si merg in continuare salariile, sporurile si privilegiile.

Revenind la articolul 61, se mentioneaza ca angajatii nu trebuie sa discute cu jurnalistii/ziaristii. Dar daca vine un blogger? Sau un vlogger? Sau un influencer?

Propaganda comunista nu stie despre aceste notiuni. Stie doar ca neregulile din sanatate nu trebuie sa ajunga la urechile celor care platesc taxe si impozite. Si ca orice schimbare este daunatoare.

Nu vi se pare ciudata aceasta secretomanie intr-un sistem platit din bani publici?

Ayatolahii din sanatate si inertia sistemului

Pe principiul merge si asa, se foloseste un dezinfectant periculos doar pentru ca era preferatul Ayatolahului? Chiar daca regulile medicale prevad altceva?

In spital existau mai multe feluri de dezinfectanti, de ce sa alegi unul necorespunzator? Si mai ales de ce sa-l comanzi in cantitati foarte mari?

Sunt intrebari care vor fi lamurite. Dar cu ce pret?

Pe principiul merge si asa, desi stiau ca operatia este filmata, cei din echipa implicata in operatie au notat cu totul altceva in fisa evenimentului. Pai in acest caz de ce nu se respecta regulamentul? Sau regulamentul este doar pentru cei care n-au spatele asigurat?

Lasand cazul particular si vazand sistemul sanitatar in ansamblu, nu miroase deloc bine.

Desi s-au marit semnificativ salariile din sanatate, spaga din spitale merge bine-mersi in continuare. Mai fratilor, asa nu se mai poate. Ori medici, ori corupti? Trebuie sa alegeti!

Nu vorbesc de o alegere de genul „Mutati-vă din Bucuresti, dacă nu vă place în Bucuresti”. Ci de o alegere onesta.

Spor alegator!

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.